torsdag 18 december 2008

Pepparkakshuset och hunden

Våran familjemedlem hunden har varit ensam mer på dagarna än vad hon brukar vara och jag har fått för mig att hon inte gillar det och vill ha sällskap. Precis efter att vi gjort vårt pepparkakshus så bodde alla tomtar bredvid och på huset precis som vi ställt dit allt. Huset står på en bänk i vårt kök.

Efter några dagar så hittade vi tomtar i vårat vardagsrum, speciellt en, han med långt grått skägg och han ser dessutom väldigt snäll ut. Yngsta dottern sa, varför ligger tomten i vårt vardagsrum varje dag och dessutom blir skägget längre och längre dag för dag. Vi visste ju alla svaret redan, det är vår hund som hämtar den snälla tomten på dagarna och tuggar lite på det långa skägget och det kanske tom är lite glasyr på skägget eller också är bara tomten ett sällskap!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Å, vilken liten bus han är!

din dotter sa...

haha, det är rätt kul faktiskt :P

Anonym sa...

Vilken go hund du har.Hane eller hona?

Söstra di sa...

Jotack, ensamma, kreativa hundar känner vi igen. När våran första hund var liten knaprade hon på det mesta t.ex. 3 telefoner, 2 par glasögon, en kamera, en ny skinnjacka, ett ben till en byrå mm mm mm

Optikerna tittade mycket misstänksamt på mig när jag för tredje gången på mindre en än månad dök upp med trasiga glasögon...

messan sa...

Hej Maria!

Hon är totalt sällskapsjuk!

messan sa...

Hej Min dotter!

Galen hund förnamnet eller så kanske hon brås på familjen :-)

messan sa...

Hej Anonym!

En hona. Go är hon :-)

messan sa...

Hej Söstra di!

Glasögon kanske mer ovanligt..är det gott?

Vår hund åt en mobiltelefon, det var bara kretskortet kvar och en uppbiten antenn det var bara fjädern kvar som satt innaför allt.

Visst är de kreativa, har fått ett par ben upptuggade på stolarna och för att inte tala om skor..tomten är nog mer sällskap.

Kram

Anonym sa...

Det verkar vara en rolig hund det där ;)


humlan

messan sa...

Hej Humlan!

En personlighet är hon verkligen!