fredag 5 december 2008

MS är en skum sjukdom


Det här är en sån skum sjukdom, tycker jag ialla fall, först blir man sjuk och accepterar det och livet går sin gilla gång och helt plötsligt leker livet igen förhoppningsvis och när man känner sig frisk igen så rasar det och man blir sjuk igen och så håller det på livet ut. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det men det kanske inte är menningen att jag ska veta utan att jag ska ta det gång efter gång för att utvecklas ännu mer som människa. Jag vet inte?? Är det så det är, så fixar jag det men jag tycker fortfarande att MS är en helskum sjukdom. Jag vet att jag har den jämt men vet liksom inte när den dyker in i mitt liv och jag önskar att jag kunde planera när jag ska få mina skov för visst, jag vet att skoven kommer och att jag måste fixa dom och det gör jag.

Just nu vet jag inte vad som är i min kropp men jag hoppas att inget skov är på gång, det passar liksom inte nu till jul för det är så mycket skoj på gång som jag så gärna vill vara med på både privat och på jobbet och dessutom inser jag kommer skovet alldeles för tidigt emot vad det brukar, men snälla efter allt det roliga, är jag redo och då går det bra :-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

tänk inte på morgondagen jag stöder dej.

messan sa...

Hej Anonym!

Så skönt att veta att du finns där! Jag blir så glad :-)
Var rädd om dig oxå!!

Söstra di sa...

Det bäst du kan göra är att ta vara på den tiden du har just nu... det är den enda tiden du vet något om- och göra det bästa av det!

Nära och kära runt dig bör förstå att planerna görs med reservation... KRAM

Maria Byström sa...

Dumma sjukdom. Livet går aldrig att planera har jag märkt och accepterat men jag har svårt att tänka för långt framåt. Blir liksom alltid ändrade planer så det slutar med att jag känner mig misslyckad och besviken på samma gång.

Tänker på dig. Kraaaaaaaaaam

messan sa...

Hej Söstra di!

Jag njuter för fullt varje dag och det tänker jag fortsätta med :-)
Kram

messan sa...

Hej Maria!

Tack så mycket!

Det är nog inte menningen att vi ska kunna planera för mycket framåt och egentligen vill jag inte heller, bara vissa saker som i det här fallet.
Kram

skrivanne sa...

Förstår helt! Man vet inte vad som är ms och vad som är vanliga krämpor tillexempel... Kram Anna

messan sa...

Hej Anna!

Visst är det så och tack för att du förstår.

kram