tisdag 2 december 2008

MS och ridning

När jag var yngre red jag massor och ett tag hade jag en egen häst också. På somrarna åkte jag alltid på ridläger både i Sverige och till England, då var det en kombinerad språkresa och ridläger...vet inte om jag blev så bättre på språket men kul var det :-)

Funderar på att börja rida igen blev så inspirerad av den här artikeln om Kerstin som plockat upp sitt intresse igen efter att ha fått MS. Ingenting är ju omöjligt!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du ska rida!!!! Jag tar varje chans jag får att sitta på hästryggen.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Söstra di sa...

Har du ridit?? Hade jag ingen aning om vad kul! Klart du ska börja igen, jättebra för balansen och kontakten med djuren... måste vara toppen medicin för dig!

kram

din dotter sa...

hästar är så mysiga :) du kan ju följa med mej nån gång?!

messan sa...

Hej Maria!

Blev så inspirerad så jag börjar nog lite smått igen. Det är verkligen mysigt att rida ut i naturen :-)

Kraaaaaaaaaaaaaaam

messan sa...

Hej Söstra di!

Visste du inte det?? Vi kände ju inte varann då och vi har kanske inte pratat så mycket om våra yngre år :-) Jag var helt hästtokig!! Du ska få se kort nästa gång vi ses :-)Nu är det dottern som övertagit intresset istället.

Kram

messan sa...

Hej Min Dotter!

Följer gärna med dig! Kommer du ihåg sist jag red??
Hästar är underbara :-)

Söstra di sa...

Näää hade ingen aning som sagt. Sista gången jag red så fick jag kasta mig av en skenande häst... :)... kanske därför jag är som jag är ;)

messan sa...

Hej Söstra di!

Haha avkastad har jag blivit ett antal gånger och biten och sparkad :-)Hästar som skenar kan vara en utmaning....du är väl rätt normal :-)

Ayla sa...

Vi är visst mer lika än man kan tro :) Jag spenderade varje timme i stallet från det att jag var 6 år till jag var ca 17 år... sen kom det annat ivägen. Har sen ridit islandshästar kontinuerligt några gånger om året, men tyvärr inte sen jag blev sjuk. har dock funderat på det, men då jag haft så stora problem med mina fötter o händer har det känts omöjligt... får se till sommaren om jag vågar mig ut på en häst igen.. hade varit drömmen :)
har förresten lagt upp länken till din blogg på aylastankar...

messan sa...

Hej Ayla!

Åhh, vad kul att vi är så lika:-)

Islandshästar har jag ridit en gång och det var så himla mysigt!
Jag sov i stallet ibland...Gjorde du det med? När jag läste artikeln blev jag så inspirerad, kan hon kan vi, eller hur?

Vi måste börja rida igen tycker jag :-) Sommaren är ju en underbar årstid att börja på....tänk att rida ut i skogen mmmm så skönt. Vi kanske ska börja lite lugnt ;-)

Såg att du också länkat :-)
Ha det bra och lycka till med rökningen!!