tisdag 30 december 2008

Brand i bilen

Som en del av redan vet så har jag alltid gillat att köra bil även när jag inte hade körkort...var ganska ung och hade ganska många år till rätt ålder. Är man uppväxt med en pappa som varit rallyförare en gång i sin ungdom så är det normalt, eller!?

Han köpte en massa bilar till mig men problemet var att jag nådde inte ner till pedalerna men min kusin och jag löste det bra, en körde och sa till den andra som låg på golvet att koppla och det gick alldeles galant. Vi körde en massa och jag vet inte hur många bilar vi slog runt med, kanske därför man är som man är :-)

Ett år när jag nådde ner till pedalerna körde jag på isen runt och runt och det var så himla kul!! Kommer ihåg känslan än idag att det var så superhäftigt, äventyr som jag gillar så mycket!

Körde på och efter ett tag så lukta det soppa (bensin) stanna hos alla superkillar och fråga, det luktar bensin, är det något fel på bensinslangen?
Nää, det är det inte sa de och log, typ dumma tjej!

Åkte ett tag till innan elden bara var där och den var överallt på hela bilen. En av superkillarna var där med sin jacka och försökte släcka. Nu gäller det att ta sig sig ut tänkte jag och bilen hade störtbåge med, inte helt lätt att hoppa ut men kom ut och såg bilen brinna upp samtidigt som jag log åt superkillarna. Glad att jag inte var där i, jackan var lite bränd men det är såna smällar man får ta om man vill ha roligt. Superkillarna var lite ångerfulla.

Äventyr med mina bilar finns en massa...vill ni höra mer så hör av er!
Kram

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig historia. Älskar också att köra bil!! kraaaaaaaaam

Anonym sa...

Oj det var en skön historia! Du är alltså en bilbrud oxå! Jo man får höra så här i slutet av 2008... ;)
Kram Anna

messan sa...

Hej Maria!

Jag älskar äventyr och lite till!!

När ska vi göra nåt kul!?

Kraaaaaam

messan sa...

Hej Anna!

Bilbrud är jag eller rättare sagt var jag för typ 20 års sen.. och så kul det var hiihi!! Kommer ihåg en massa idag så kul!!!

Kram

Anonym sa...

önskar att jag var lika cool som de andra men jag är jag!
Kram Lillan

Söstra di sa...

...härligt! Tack för denna story!

Hörde också att när bror din var i övningskörningstagen med sin syster så satt hon och sov medan han övningskörde.... :)

Kram

messan sa...

Hej Lillan!

Så klart du är du!
Kram

messan sa...

Hej Söstra di!

Det kan nog stämma att jag vilade lite :-)fast bara lite...

Det är kul med alla galna historier son finns!! Hihi...

Kram