onsdag 3 december 2008

Meditation


Nu har jag varit med min gulliga vännina på mediation...så skönt det var. Vet inte hur länge vi mediterade men efteråt kände jag mig väldigt lugn och harmonisk och trött. Det sägs ju att meditera är som att ha sex med själen :-) Vi var på en "vanlig" meditation för att stanna upp och stänga av de yttre tankarna och givetvis få själslig näring. Har tidigare mediterat hemma men tycker det är mycket häftigare att köra det i grupp, blir mer kraftfullt. Efteråt fikade vi och pratade lite om vad vi kände och så. Är så nöjd så en sån här meditation åker jag gärna på igen. Kommer sova som en stock :-) Det är inte jag som balanserar på bilden!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Meditation är så bra, alla borde gå på det.

Söstra di sa...

... och i grupp blir cirkeln så extra stark. Det är så mycket kraft! Härligt och fantastiskt. Kan verkligen rekommendera detta har gått på en 8 ggr gruppmeditation under hösten och jag har verkligen längtat till tillfällena....

Anonym sa...

Å, det låter som något jag borde testa. Jag har försökt många gånger men jag tycker det är svårt att göra själv.

Men i grupp sådär kan jag tänka mig det blir maffigare :-)

messan sa...

Hej Anonym!

Jag håller med dig, alla borde göra det!

messan sa...

Hej Söstra di!

Det blir verkligen större då man är i grupp och så mycket lättare att fokusera än när man gör det hemma. Förstår att du längtat efter dina meditationstillfällen :-)

messan sa...

Hej Maria!

Det tycker jag absolut du ska testa verkligen ett bra sätt att varva ned och få ny kraft.Det är svårt ensam mycket lättare och häftigare i grupp :-)

Anonym sa...

det vikgigaste är ju att du mår bäst eller hur.!!!

messan sa...

Hej Anonym!

Så klart det viktigaste är jag mår bra.....