onsdag 19 november 2008

Gillar att åka tåg

För det mesta när jag är ute och far med jobbet så åker jag tåg och det gillar jag. Det är så spännande med alla människor och möten som sker på tåget en del sitter timme efter timme och låtsas inte om den bredvid eller så vill de inte ha nån konversation, en del blir osams, en del sitter och tjuvläser i andras datorer, andra lyssnar med stora öron på de andras telefonsamtal och med lite tur kan de få reda på en del företagshemligheter kanske av en konkurrent tom, en del tycker det är trevligt att prata lite artigt med sin granne och så har vi dom som verkligen gillar varandra.

Det sistnämnda var jag med om i förra veckan och jag skrattar åt det än och jag hade så gärna velat veta hur det gick..nyfiken. En kille och tjej hamnade bredvid varandra och de hann i princip inte sätta sig innan de började prata, i början var det mycket om jobb och karriär sen kom de in på att de kunde hjälpa varandra i sina arbeten, kanon. Efter det kom allt om min barndom och intressen, politik och boende osv..det är nu som det här med civilstånd kommer in och båda inser att dom är singlar och helt plötsligt går allt till en annan nivå, dom börjar flytta sig närmare och tar på varandra, viskar och det verkligen lyser om dom.

Jag är så nyfiken hur det gick. Vad tror ni?

Förresten glömde en kategori i tågresenärerna och det är observatören :-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, va kul det där lät man undrar verkligen hur det gick , själv tror jag dom träffades igen :)Humlan

Anonym sa...

fantastisk kul händelse hoppas det fortsätter i samma stil... Charlie

Anonym sa...

Ha ha det var en bra historia.

Söstra di sa...

Åhh vilken underbar observation!
Tänk om 50 år när de sitter och berättar för sina barnbarn om första gången de träffades på tåget... kärlek vid första ögonkastet.

Det handlar nog överhuvud taget om vad du sänder ut. Det du ger får du tillbaka är en insikt jag kommit till. Ett öppet hjärta som får och ger kärlek...

Maria Byström sa...

Åååå, klart jag hoppas på det bästa. Att de fann varandra och kommer leva lyckliga alla sina dagar :-)

messan sa...

Hej Humlan!

Visst, var det kul. Jag tror också att dom håller på och lär känna varandra för fullt :-)

messan sa...

Hej Charlie!

Ja, de fortsätter nog i samma stil får vi hoppas :-)

messan sa...

Hej Anonym!

Visst är det en gullig händelse...jag ser mycket på tågen :-)

messan sa...

Hej Söstra di!

Så hoppas jag att det blir! Det var kärlek, jag lovar :-)De var så mysiga och de pratade i munnen på varandra, var som de ville berätta allt för den andre.
Det är spännande att åka tåg!

messan sa...

Hej Maria!

Tror att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar, såg absolut ut så :-)