söndag 30 november 2008

Besök på vinden

Har varit uppe på vinden och hämtat lite mer pynt och jag blev så glad när jag hittade familjens lilla påse där pyntet finns som är till vårt pepparkakshus...jaa, vi gör det fotfarande fast barnen är stora och dom kanske inte är så intresserade men vi gillar det i alla fall. I påsen ligger tomtar som barnen gjorde när de gick på dagis och i skolan och där ligger även en parabol...som min man gjorde för ett par år sen! Det låg också en stege i påsen och den har min man gjort av tändstickor, stegen är liksom till för tomtarna som ska upp och fixa parabolen :-) Jag kommer ihåg ett år då stegen var borta, oj oj men då tillverkades en ny stege i raketfart.

Hittade också en ungdomlig tomte han är helrakad på huvudet och på en snowboardbräda som minstingen gjort med en massa glitter på. Riktigt cool! Fick höra när inlägget var lagt att det var en motor på snowboarden också så nu vet ni det.

Tyvärr kan jag inte lägga in kort då kameran och datorn gjort slut med varann fast jag hoppas att de blir ihop snart igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag bara skrattar charlie

Anonym sa...

Den var riktigt rolig!

messan sa...

Hej Charlie!

Kul att du gillar det!

messan sa...

Hej Anonym!

Visst är den!