fredag 7 november 2008

En skön fredag

Idag har jag haft en riktig skön fredag och jag har tassat omkring i min mjukisdress och i mina fårskinnstofflor eftersom jag är lite frusen om fötterna.

Jag har målat naglarna, fransk manikyr blev det denna gång, suttit vid datorn lite och läst tidningar hittade en gammal Lantliv som jag inte läst av någon konstig anledning, dammat men dammsugningen sparade jag till någon annan (läs min man) :-).

Har även läst i boken Vändpunkter skriven av Agneta Sjödin, den handlar om människor som varit med om en avgörande förändring i sitt liv. Riktigt bra är den eftersom det är deras egen berättelse ur verkliga livet. De har definitivt vågat möta livet!

Nu ska det här fortsättas med fredagsmyset med taco till mat och i efterrätt godis.
Önskar er alla en mysig fredagskväll!

6 kommentarer:

engla sa...

gott med tacos :)

ps. hoppas din man blev glad när han fick dammsuga, hehe.

messan sa...

Hej Engla!

Tacos är jättesmaskigt!

Hi hi, det hoppas jag med :-).

Ayla sa...

Verkar som att våra fredagar var ungefär likadana :) Även jag gick omkring i mysdress hela dagen, lyckades damma och plocka undan lite inför vår fest imorgon. Idag vaknade jag dock med att förkylningen är ännu värre... men men.. så är det.
Hoppas du får en bra lördag!

messan sa...

Hej Ayla!

Då gade vi en skön fredag båda två :-)Det är vi värda! Hoppas ni får en jättetrevlig fest ikväll och att din förkylning försvinner.
Ha det bra!

Anonym sa...

låter som en bra fredag!! påminner om vår. fredag den står sig bra!!!

messan sa...

Hej Anonym!

Skojigt att vi har nästan likadan fredag....ja visst står den sig..taco...är alldeles underbart.