fredag 28 november 2008

Adventsstämning


Nu har ätit och det blev Taco, väldigt fantasifullt eller hur? Alla stjärnor och ljustakar står eller hänger där de ska. Min eftermiddag var så trevlig med min gulliga vän och nästa vecka ska vi ses igen, det ser jag fram emot :-). Fick med mig en hyacint hem (kökshyacinten vissnat) och små söta kulor i fattigmanssilver och dom hänger numera i lite granris.
Fixade till en krans av granris som hänger på ett skåp nu och det blev riktigt fint :-) Min adventstake med blockljus står här och är klar att tändas på söndag. I brevlådan låg nya numret av Lantliv, vilken fredagslycka.
Nu ska jag knåpa ihop lite kransar som jag ska lägga på min farfar och farmors grav imorrn, svärfar ska givetvis få en också. Nu ska jag sätta mig i min favvishörna i soffan och njuta av allt med lite Blossa glögg. Jag fick tag i ett par flaskor och den är helt ok (godare har vi smakat).

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fick du tag i dom?

Söstra di sa...

Visst är det härligt att pyssla. Här har också blivit adventsfint med stjärnor, ljus och adventskalendern till största dottern börjar också bli klar (det är en sån där där man får ta en sak varje dag).

kram

messan sa...

Hej Anonym!

Det fanns massor när jag köpte, jag tog 2 stycken.

messan sa...

Hej Söstra di!

Älskar att pyssla och det är så mysigt den här tiden med alla lampor och ljus. Klapp kalender hade mina barn också när de var små, en jättekul grej tycker jag.Tänk så spännande att få öppna ett paket varje dag :-)

Kram

Söstra di sa...

Ja, men inte helt lätt att hitta små saker... phu...

Funderar på att rationalisera när den lilla blir äldre, att istället för var sin kalender får de öppna en klapp varanna dag... smart va!

Den stora hade en fin ärvd grön kappa på sig idag och alla på julmarknaden sa att hon var så fin! Tack för lånet av kappan.. den får gå vidare till nästa barn i släkten :)

Maria Byström sa...

Fick inte tag på en endaste flaska. Nåja, det fanns andra sorter också så :-)

messan sa...

Hej Maria!

Det finns ju en massa sorter och jag blev så nyfiken på din med chokladsmak. Har du smakat den?
Låter så gott!!

messan sa...

Hej Söstra di!

Gud vad kul med kappan och att den fortfarande håller stilen! Spara kappan den kan den lille ha och sen kanske min dotters barn om den håller då allså :-)

Nä, det är fusk med varannadag...dom ska öppna varje dag, blir lite merjobb för mammorna men det får vi ta :-)