måndag 10 november 2008

Gummistövlar

Idag när jag cyklade hem från jobbet så öppnade sig himlen och det blev en riktigt störtskur skulle behövt haft dessa då. Snacka om blöt när jag kom hem! Det var som jag duschat med kläderna på...

Har ett par gröna Tretorn gummistövlar i garderoben men dom är inget roliga. Gillar dom här för dom är snygga med sin färg och sina blommor och jag blir glad av dom allså blir det roligare fast det regnar :-)


8 kommentarer:

Ullet sa...

Skitfina om du frågar mig! Grönt är för skogsnissar o dom där för trädgårdsmänniskor. :)Jag vill ha vita med svarta rosor eller rosa med svarta rosor. Jag har ett par blå, seglarstövlar. :(

Anonym sa...

Assfina gummistövlar! själv har jag ett par randiga men dom har blivit försmå , så jag får väll titta på dom där fina med blommor på! =)

kramkramkram!

Humlan

messan sa...

Hej Ullet!

Visst är dom snygga! Har sett ett par vita med svarta rosor på dom var riktigt coola :-) Blå segelstövlar är väl inte fel, det är ju kult :-). Jag har också haft ett par.

messan sa...

Hej Anonym!

Randiga låter coolt, synd att de är för små. Gillar dom här blommiga massor så det får nog bli dom. Sugen på rosa just nu!

Kraaaaaaaam

Anonym sa...

WOW vilka läckra gummistövlar. Jag har ett par mönstrade men blev sugen på ett par till. Det gör faktiskt så mycket att ha bra och roliga kläder när det klibbigt och regnigt ute :-)

messan sa...

Hej Maria!

Visst är det roligt med snygga gummistövlar och kläder när man är ute i ur och skur :-)
Finns så mycket fina gummistövlar nu som man blir glad av. Så varför inte ha ett par!?

engla sa...

jag har ett par rosa blommiga gummistövlar som jag använder varje dag faktiskt. jättebra att ha när man bara ska gå ut med hunden eller gå till affären, särskilt när det regnar!

messan sa...

Hej Engla!

Ja, gummistövlar går faktiskt åt nu när det regnat så mycket och speciellt när man har hund. Är de snygga också så är det extra plus i kanten för då blir man glad också.