fredag 14 november 2008

ms och jag eller jag och ms....


Ibland drömmer jag, det handlar inte om mig, dom har nog blandat ihop några provresultat..och helt plötsligt i drömmen är allt som vanligt och jag (messan) arbetar i minst 150% plus lite till och allt i karrären går uppåt och uppåt...sen rasar alllt i drömmen.

Nu har jag lärt mig det handlar om mig och min ms. Det viktigaste är att jag mår bra och jag behöver inte göra karriär just nu eller rättare sagt jag kanske redan gjort det, det kanske var det som var min karriär nu kanske det är dags att ta hand om sig själv och njuta av det!?

Funderar på, vad vill jag göra i framtiden?
Funderar vidare...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Rätt stt du väljer din ms och jag och inte tvärom.

Söstra di sa...

Det viktiga är fokuset på dig! Vi vet ju båda att det kommer visa sig hur vår framtid kommer se ut, både din och min eller hur.. vi lär bli varse :)

messan sa...

Hej Anonym!

Tack så mycket!

messan sa...

Hej Söstra di!

Jag hoppas att det kommer visa sig snart för jag är sugen på att göra lite andra saker. Annars får jag helt enkelt prova nåt annat :-)

Ullet sa...

Ja, Gud, en vecka i hälsa och friskhet, vad skulle man inte hinna göra då. Att få vara stark, ha ork och kunna det man vill. :) Hoppas du hittar det du vill göra i livet, jag undrar fortfarande vart mitt liv tänkt ta mig. :D

messan sa...

Hej Ullet!

Tack för att du delar med dig så mycket! Beundrar människor som du.
Vi får se vad livet har i beredskap för oss :-) Du är i alla fall en diamant!
Ja, tänk att få ha en vecka i friskhetens tecken....så underbart!

Anonym sa...

det kan vara bra att drömma ibland.

messan sa...

Hej Anonym!

Drömmar är viktiga på alla sätt och vis.