söndag 30 november 2008

Vill inte veta


Vissa saker bryr jag mig inte om eller vill inte veta och det är kändisarnas liv, vad de köper, vem som är deras barnflicka, vem de varit otrogen med, var och hur de bor, osv....jag bryr mig hellre så mycket mer om dom står mig närmast och eller de som jag kan hjälpa eller att få vara delaktig i deras liv.

Visst är jag tråkig och visst kan jag köpa en skvaller tidning ytterst sällan (stort när det händer) och tycka det är kul att kolla och faktiskt njuta av det för stunden men oftast går det ut lika snabbt som det kom in...De stackarna som får stå ut med jakten av papparazzi, hur orkar dom?
Beundrar dom som är där.

Är så glad, att jag bara är jag och njuter av det varje dag och hoppas att NI gör det också! Var rädda om er :-) Vi är de viktigaste personerna, de som bara finns här varje dag för varandra!

4 kommentarer:

Ayla sa...

hahaha... såg precis att du lämnat en kommentar hos mig! Skönt med någon som tänker lika!!
Det du skriver här är jag med på också!! Eftersom jag jobbar som mediekonsult så får jag istort sett alla tidningar, bland annat skvaller tidningarna... kan säga att jag tittar på utsidan och inser att NÄ... detta var inget för mig :) (däremot gillar dottern de...)...

Anonym sa...

Åååååå, så rätt du har. Vi är "bara" människor allihopa och det gäller att vara rädd om "de sina". Att inte tro att gräset är grönare på någon annan sida för det är det oftast inte...

Tänk vad vi har det bra med våra insikter om livet :-)

messan sa...

Hej Ayla!

Ja, vi verkar tänka lika, spännande! Kan tänka mig att dottern gillar det, tror att min stora skulle bläddra i dom också med ganska stort intresse :-)

Det måste varit tankeöverföring när vi lämnade kommentarerna :-)

messan sa...

Hej Maria!

Det är så skönt när man kommer till insikt med saker och ting och blir klok :-)
Gräset är definitivt inte grönare på andra sidan fast det är nog lätt att vi luras tro det ibland!