söndag 19 februari 2012

Solig skön söndag


Goda frukostägg

Jag tycker att bruna ägg är godare än vita. Det är ju samma ägg så egentligen är det nog ingen skillnad bara det att de bruna ser så mycket godare ut :). Snart kommer det en leverens med nybakade frallor hit...det är söndagslycka det. Solen skiner också...det är söndagslycka.

Vad gör ni dag?
Ha en fin söndag alla ni!

7 kommentarer:

ansepanse sa...

hahaha - jag hann tänka att bruna ägg ju inte kan smaka godare för det är ju liksom ingen skillnad i smaken utan bara i färgen på skalet
fast här är det ingen sol, här snöar det idag
kramar och en fin dag till dig också

Mia sa...

Härlig morron för dig... *L*
Jag tittar ut och ser snön falla...men man får vara glad att den åtminstone faller stilla, inte som igår då det snöade på tvären!
Själv står jag vid strykbrädan, ett elände, men skönt när det är gjort åsså får jag belöning i form av lite mer vårkänsla i köket, det blir "nya" gardiner där...:-))
Ha en fortsatt fin dag!

Sussi sa...

Så gott med nybakt bröd! Lyx att få det hemlevererat. Jag gillar bruna ägg bäst jag med. Vi har en på jobbet som har hönor och han brukar ta med dagsfärska ägg. Dom är allra godast.

kramisar

MyStory sa...

Här lyser solen med sin frånvaro och snön vräker ner... Jag ska gå och fika med en väninna senare. Det lyser upp min dag :-)
Kram

Zandra sa...

Visst är det konstigt det där med ägg, jag kan inte äta bruna bara vita. Har varit ute på solig promenad, storhandlat, lagat mat och bytt lite inredning i mitt kök.
Nu snöar det visst, jag som fick lite hopp om vår.
Stor kram❤

Bara Sara sa...

En gång var det en som sa att bruna hönor värper bruna ägg men jag tror inte det är sant.. Eller??

paula i pörtet sa...

Jag älskar ägg! De godaste är bruna med en knallgul gula! Oftast hittar man det bara på "hemvärpta" höns men vi har lyckats hitta en torgförsäljare som står i stan en gång i veckan o har jättesmaskiga och stoora ägg! Har man några ägg kan man alltid sno ihop nånting.
Ranelid ska jag inte orda om, jag gillar att man tar nya grepp och gör något annorlunda, dock föll inte detta grepp mig i smaken, han är sliskig, basta!
Kramen