torsdag 16 februari 2012

Bake a cake
Nybakt sockerkaka...ni känner väl doften hos er?
Sockerkakan fick en färglad tulpan som sällskap när dottern fotade :).

Blev så vannsinnigt sugen på nåt annat än goda bär så det blev en sockerkaka. Receptet tog jag ur Leilas kokbok...som vanligt :).

Nu ska jag ta en kvällspromenad i vårt vintervita landskap. Vad vacker det är nu. Är trött...haft telefonluren vid örat nästan hela dagen. Det har varit såna där "tunga" samtal som jag måste ordna nu. Att promenera gör så att jag samlar ihop allt och ikväll ska jag dyka ner i sängen tidigt har jag lovat mig själv :). Jag behöver det!

Hur har ni det ikväll? Vad gör ni?

7 kommentarer:

Zandra sa...

Fy för tunga telefon samtal!
Sockerkakan ser mums ut:)
Jag är ledig imorgon så jag dämpar stressen med lite vin.
Har inte fixat något inför morgondagens bröllop så det ska fixas innan vi åker. Tur att jag inte är lika dålig på att planera på jobbet dom jag är privat;)
Ha en fin kväll och ät en bit sockerkaka åt mig så tar jag ett glas vin här åt dig;)
Kramar❤

soffie sa...

mmm va gott med sockerkaka det ska jag nog ta å baka en imorrn:)men va trist med sånna samtal men skönt att få det gjort, promenera är verkligen medicin för själen å kroppen med, kramen

MyStory sa...

Det är evigheter sedan jag åt nybakad sockerkaka men jag minns hur gott det är. Jag för min del känner mig lite gnällig i kväll och det har jag skrivit om på bloggen. Härligt att det är fredag i morgon!
Kram

Bara Sara sa...

Här är det riktig slapparkväll, kollar bloggar och har på Lyxfällan på trean.. Två barn som uttröttade somnade strax efter 7!

Sussi sa...

mmm.. det luktar.. nybakt matbröd?? haha för jag sitter och väntar på att bakmaskinen ska säga att den är klar. Vitt bröd blev det. Inte lika gott som sockerkaka, lite nyttigare bara ;)

kramisar

madelein - mamma till sex sa...

Tack, ja jag är helt slut. Skall gå och lägga mig strax för jag skall jobba imorgon

ansepanse sa...

det blev tv och vovve-borstning och mys
fast sedan sov jag väldigt dåligt, oro i sinnet :(
kramar