lördag 2 maj 2009

Min egna härliga dag

Tänk vad man hinner en dag när man är helt ensam. Gav mig iväg på min utflykt. Jag hamnade slutligen i skogen bland vitsippor och fåglar som kvittrade. Där slog jag mig ner på en stubbe och intog mitt fika. Satt och njöt av skogens susande och lugnet. En bok gjorde mig sällskap också.

Sen gick jag vidare till båthamnen och där var det mer än full aktivitet. Det putsades och slipades febrilt. Gillar dofterna i hamnen. Doften av tjära. Det luktar vår då. Älskar att sitta och njuta av dofterna och aktiviteten där. Tiden bara rinner iväg... Har varit ute nästan hela dagen och så skönt det känns. Känner mig så glad och nöjd! Att vandra gör själen gott!

Hem och byta om och åka och handla mat. Kyskåpet gapade ganska tomt och jag tänkte överaska resten av familjen när de kommer hem ikväll. Precis bredvid mataffären ligger en klädaffär och där slank jag in en snabbis, fast jag inte skulle. Fanns billiga tunikor...kunde inte bestämma mig för vilken så det blev tre stycken. Är jättenöjd med dom :).

Nu har jag städat och läst lite och maten är nästan klar och snart kommer familjen. Vilken härlig dag det varit och är fortfarande!!

15 kommentarer:

Trasdockan sa...

Låter som en dröm!

Anonym sa...

Håller med Trasdockan! Låter som en riktigt underbar dröm! Tänk att sådana dagar är värda så otroligt mycket!
Hoppas du behåller din känsla i kväll! Kram anna

Anonym sa...

Sv: Japp det blir en mysig hemmakväll med barnen, Robinson samt en bok som avonextröst... :P
Nej men det blir bara lugnt eftersom maken är i Norge! Idag känner jag mig mycket piggare än i går! Det var en så pass tidig dag i går eftersom jag skulle hjälpa till med barnvaktningen...
Är du själv även i kväll?
Kram anna

Tant Brun sa...

Vilken härlig dag du har haft..sådana dagar då tankar man energi, och vilken tur med klädinköpen.
Kramar Bibban

Tant Brun sa...

Hej igen
På din fråga vart jag gick idag så blir svaret: en liten kort promenad runt stan, vi fick besök av barnen så jag hann inte mera. Ska ju jobba inatt så det blir väl en längre runda i morgon. Skoskavet är borta så nu är det bara att knalla på.
Hoppas maten smakar och att ni får en skön kväll
Kramar Bibban

Anonym sa...

Hej!

Låter som en finfin dag...mmm...hamnen, tjära, sol, bok och blommor...

Va bra att du hittade tunikor, går åt!

Svar på fråga: Jo tack , vi hade det toppen på Gekås! Med tanke på att jag hade med tre tjejer mellan 9 och 13 var det "smärtfritt" haha!!

Kram och ses igen!!!

Ulla sa...

Vilket härligt inlägg. Det låter verkligen som du haf en helt grymt bra dag. Här har solen oxå lyst, men vinden har varit lite kall

Anonym sa...

Nu är sprutan avklarad. Sonen ville visa min lillebror hur man skjuter... Lite småskadeglädje anade jag i triumfen...
Just nu läder jag den andra delen i trilogin Arvtagaren. Första boken heter Eragon och den andra heter Den Äldste. Fantasy är så lätt bearbetad...
Önskar dig en trevlig kväll! här ska bara mysas till för nu har alla barnen gått till sitt. Lillebror har blivit hämtad av vår syster. Dottern somnade redan vid halv nio och sonen har precis stängt igen dörren till sitt rum!
Ha det gott! Kram Anna

Anki sa...

Det finns bilder nu! Vilken underbar härlig dag du har haft jkag hade gärna följt med.

Anki sa...

Det var fint och vi hann med att mysa lite grann. Hann inte se så mycket men lite i allafall.

Soffie sa...

men å vilken underbar utflykt du gjorde,
sov så gott

Anonym sa...

Vilken härlig dag du haft!!! Ibland behöver man ladda batterierna alldeles för sig själv!
Må så gott!
www.mariekjerulf.blogg.se

Lena sa...

Låter som en underbar dag. En dag för både kropp och själ att ladda batterierna med och som avslutas med lite roande shopping :-)

Hoppas denna dagen är lika bra!
Kramis

Lena sa...

Det där låter som en alldeles perfekt dag! Att få njuta i ensamhet men ändå veta att 'familjen' kommer sen. Förstår att du njöt! Att du dessutom hittade lite kläder som gör dig glad är ju ännu bättre. :)

Må så gott!

Kramen

Anonym sa...

Å, gud så härligt. Och helt rätt att köpa tre tunikor- ett av mina absoluta favoritplagg!

Kraaaaaaaaaaaam