torsdag 26 mars 2009

Ensam

Ikväll är jag ensam hemma men som ni redan vet så gillar jag ensamheten lite då och då. Ikväll passar det perfekt för jag kan hålla med om att jag är lite trött, fast bara lite :-) Helt ensam är jag ju inte för vovven är givetvis här också.

Jag ska laga mig en god middag och njuta och äta i lugn och ro. Sen blir det pyssel, mina fötter är ledsna och behöver filas och smörjas så dom blir glada igen. Eftersom jag ingen näringsbrist verkar ha så har mina naglar på händerna vuxit i rekordfart på sistone så de ska klippas ner och kanske lackas i en glad färg.

Sen har vi alla tidningar som jag inte hunnit med. Det blir en perfekt en stund i soffhörnan också med en kopp te och tända ljus.

Och...så klart, en bloggrunda hos er!

Vad brukar ni göra när ni är ensamma?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ofta ensam på dagarna då familjen är borta, så jag uppskattar inte ensamheten så mycket längre.
Men det blir mycket dator, kanske tv och ibland en god bok. Eller en promenad.
Kram

Anonym sa...

Det är så sällan jag är ensam. Efter barnen gått och lagt sig så sitter vi oftast i soffan tillsammans... Önskar dig en toppen skön kväll i den tillfälliga ensamheten!
Kram Anna

~●Helena Pettersson●~ sa...

Jag är ju ensam ganska ofta, om man inte räknar katten.. fast jag trivs ganska bra med det, oftast.. Inte jämt dock.

Jag brukar blogga eller läsa andras bloggar, glo på tv, busa med katten, sticka en hel del eller sitta i telefon fast då är man kanske inte ensam?
Kramis

Anonym sa...

Jag är helt tvärtemot jag tycker inte om att vara ensam! Men det beror väl på min livs situation som den är nu. Kram

Anonym sa...

Ja i dag kändes det som vår ute i solen vid sjön! Kram

Anonym sa...

Tack för inlägg :D
Jag har eget pajrecept jag kan använda - har dock blivit krasslig nu så får lägga bakandet på framtiden :(

Inte ensam idag- min Prins lagar mat till gnällig mig....

Hoppas att du får en skön afton du.
Njut av lugnt och ro.

KRAM

Anonym sa...

Sååå skönt det låter! OM jag är ensam vill jag också gärna ta hand om mig, läsa kanske, vattna blommorna (lustigt att jag gör det då). Men med stor familj är det inte så ofta...Hoppas du får det mysigt!Kram Annelie

Anonym sa...

Å, jag är en ensamvarg på ett postitivt sätt. Jag brukar såklart surfa på nätet men även ta varma bad, pyssla, njuta av film och bara ligga och slappa och läsa glossiga magasin. Och tända ljus. Och äta massor med gotter ;-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Anonym sa...

Vad skönt det verkar, bara vara och pyssla med sådant man tycker om, fila förtterna, tack för påminnelsen, det måste jag med göra.
Kramizar

Anonym sa...

På torsdag är jag ensam för första gången över natten. Tycker inte om det. Är på kvällskursen på kvällen, sen blir det nog några timmar vi datorn tills jag är så trött att jag stupar och bara måste gå och lägga mig... Är ensam hela dagarna och det trivs jag bra med.. men inte på kvällen/natten.. men jag kanske ska göra som du istället.. en mysstund!