fredag 27 mars 2009

Den perfekta påskpresenten

Det måste vara det här galna melodiägget! Melodiägget kokas tillsammans med äggen och spelar en melodi när ägget är löst, medium eller hårdkokt. När det inte används så förvaras det ihop med äggen i kylskåpet.

Killing me softly meddelar att ägget är löskokt. När ägget är medium kokt så bjuds man på I guess I will be a Hen. Det hårdkokta rockar loss med Carmina Burana.

Vilken galet rolig pryl! Eller hur?

11 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Hehehe, vilken rolig grej! :)

Under förvandling sa...

Tänk vad mycket det finns kvar att uppfinna! Bara fantasin kan stoppa dig!! Haha kul äggkokargrej...Kram Annelie och tack för besök & varm kommentar :)

Ellinor sa...

I samma ögonblick som jag skrev ordet "sol" till dig förut så gick densamma i moln... Härligt att påsken närmar sig. Jag som samlar på äggkoppar (har väl drygt 300) men inte äter ägg :-) kram

Anki sa...

Ett sådant ägg borde jag skaffa jag glömmer alltid att ta tid.

Lena sa...

Haha, vart finns det att köpa? En sådan där heltokig onyttig pryl som jag egentligen skulle vilja ha, men som jag aldrig kommer att köpa :-)

Anne sa...

Vilken häftig grej!

En sådan skulle jag behöva. Jag måste vara den ende utbildade kocken i världen som inte klarar av att koka ett ägg. Pinsamt!
//Anne

Soffie sa...

tack för titten hos mej,
å vilken skojjig grej,vart finns de att få tag på?
gokväll

skrivanne sa...

*ler*
Den var bra! Sitter här i Malå och tittar på lets dance! Äntligen här! Äntligen har värmen kommit till vårt lilla bo. Sitter under en filt...
Ha det gott!
Kram Anna
Pst...önskar inget hellre än att du fortsätter...

Maria Byström sa...

Helt fantastisk. Den hamnar på min önskelista i det rödaste raket.

Hurra för roliga bruksföremål som gör vardagaren mycket muntrare.

kraaaaaaaaaaaaam

Tant Brun sa...

Vilken kul pryl, en sån skulle jag behöva som alltid kokar äggen för länge...hmmm bra att önska när jag fyller år . tack för tipset
Kram på dej

Söstra di sa...

Underbart kul!