onsdag 4 mars 2009

Så skönt...

...att var hemma igen. Har varit på konferens i 2 dagar och känner mig ganska urlakad. Det är så otroligt lyxigt att få åka iväg och äta god mat, 3-rätters middagar och fina frukostar, umgås med kollegor och för att inte tala om alla fina miljöer som jag får se, underbart och jag är så tacksam att jag får göra det här.

Samtidigt suger det mycket kraft från mig för jag vill prestera och vara 100% delaktig och engagerad så när jag kommer hem är jag som en badboll som någon släpper ut luften i. Kanske det är så att jag engagerar mig för mycket eller så har jag bara inte orken? Tål att funderas vidare på.

Nu ska jag lägga mig i badet i koppla av sen blir det en Ceasarsallad med familjen.

5 kommentarer:

Elena sa...

Var med och tävla om att bli min egen ” Veckans Blogg ”.
Gå in på min sida och titta vid kategorier, klicka på kategori som heter ”Veckans blogg” så kommer du hitta mer information! =)

Anki sa...

Åh vad härligt jag skall också lägga mej i badet men det får bli senare i kväll och då skall jag tända en massa ljus också vid badkaret. Skönt för din familj att du är hemma igen hos dem och hos oss i blogglandet. Välkommen tebax

Lena sa...

Vad skönt att höra att du haft det bra på din resa. Synd att det tar så mycket krafter.Det är jobbigt när inte kroppen orkar med.
Åhh...badkar!! Vill ha!
Kramis

Lina sa...

Jo verkligen =) Men ja kom iväg så sent så det hade blivit molnigt och börjat blåsa jättemycket!

skrivanne sa...

BAdkar har jag knappt vågat mig på under mina tre år med diagnosen... Kram Anna