söndag 15 mars 2009

En lugn söndag

Idag vaknade minstingen seg och förkyld så hon och jag har slappat hela dagen. Gått i mjukisdressarna båda två, skönt! Vi har sett två filmer på tv, en Irene Huss deckare och en som hette Kärlek på jobbet. Båda var lättsam underhållning för våra sega förkylningskroppar :-).

När vi skulle laga middag så slog latheten till på alla familjemedlemmar...så det blev en mosbricka med en bamse från gatuköket. Det var länge sen vi köpte där, en hel evighet sen men gud så gott det var. Alla var var supernöjda och blev mätta och det är ju det viktigaste!!

Rätt låt vann igår tycker jag. Den är lite annorlunda och det uppskattas hemma hos oss som inte är så överförtjusta i schlager. Gillade mixen med disco och opera :-) Vad tycker ni? Vann rätt låt?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jo...faktiskt vann en bra låt, annorlunda. Min favvo är ju dock Ugglas, så skön.Må gott!!Kram Annelie

Anonym sa...

Rätt låt får vi ju reda på när det är Eurovisionschalgerfestivalen...men det är riktigt intressant att det blev som det blev...
Låter som en riktig härlig myssöndag! Ha det gott! Kram Anna

Vilsen sa...

Japp, min favorit :)
Söndag var lååååång, triiiist och lat...(eller var det jag?)
KRAM :)

Lena sa...

Jag tror att rätt låt vann för att komma någon vart i Moskva. Sedan var den ju inte bäst enligt mig :-)

Vi har planerat sommarsemestern lite ikväll. Skönt att ha något att se fram emot.

Jag gillar Irene Huss filmerna, lagom spännande och jag gillar svensk film.

Ha en fortsatt bra kväll!
Kramen

HELENA-RUTAN sa...

Jag hade hoppats på att den som blev tvåa hade vunnit och den som vann hade blivit tvåa men båda var okej.. Höll lite på de två..

Lena sa...

Klart du får vara nyfiken. Det blir nog till vår favoritcamping vid havet en vecka. Dyrt och bra i deras comfortlägenheter. Då kan de barnen som vill komma dit. Och så blir det självklart en svensk buskis också.

Ha ha är man svensson eller?

Anonym sa...

視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,女人,美女,寫真,遊戲,微風,微風,台灣論壇,論壇,plus,論壇,維克斯,情色論壇,性愛,性感,校園,正妹,AV,女優,SEX,走光,a片,免費,A漫,h漫,漫畫,免費,網站,遊戲,文學,遊戲,色情,影片,色教館,色色網,色遊戲,自拍,尋人,偵探,偵探社,徵才,澤井芽衣,衣櫥,內衣品牌,曬衣架,西田麻衣,魔衣盒子,麻將,遊戲,薰衣草,洗衣店,內衣,賴布衣,遊戲,哺乳衣,卯月麻衣,成衣工廠,內衣,月眉,字典,育達,字典,教育大學,緯來,教育局,教育局,育達