torsdag 5 mars 2009

Positiv stund

Jag sitter här och njuter. Njuter för att min helg börjar nu och av stunden här och nu. Har massor av tända ljus och det är tyst och lugnt och jag bara är. För mig är det en positiv stund just nu idag.

"Man kan vara glad utan att skratta"

Maken jobbar över och minstingen är på dans. Minstingen och jag har ätit en god middag innan hon åkte iväg på sitt kvällsäventyr. Vi har också skrivit på hennes specialarbete om MS som hon ska lämna in till skolan imorrn. Det blir jättebra och hon har sökt information själv på nätet och så klart frågat sin mamma, specialisten :-). Är så stolt över henne och hennes engagemang och val av ämne. Min älskade minsting!

Nu ska jag njuta vidare av min positiva stund. Ha en skön kväll och hoppas ni får njuta också!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det låter toppen! Både att du kan ta det lugnt och att du kan hjälpa din minsta...
Här fortsätter min ledighet med mycket aktiviteter... ikväll sitter jag framför datorn och vilar... Äter lite snacks och mår gott! Ha det bra, vännen! Kram Anna

Lena sa...

Härligt med en sådan stund. Här väsnas hockeymatch ( inte mina lag ) dåliga bilförare, gnäll och läxläsning i en salig blandning.
Hade varit skönt med lite tystnad.

Klok dotter som väljer ett sådant ämne. Och som dansmamma, vad dansar hon för sorts dans? Mina buggar.

Svar skulle dröja ca 14 dagar. I morgon har det gått 1½ vecka. Kommer ett brev sa dom.

Ha en fortsatt mysig kväll!
Kramis

Anki sa...

Vad härligt med en positiv stund! Min helg börjar inte förren sent i morgon kväll, först skall jag arbeta mellan 11-21,30. Så den där positiva stunden får jag väl sent i morgon kväll. Duktig dotter du har som jobbar med ett sådant ämne. Kram