lördag 28 mars 2009

Möhippa och litet besök

Min vännina ska snart gifta sig så idag hade vi den berömda möhippan för den blivande bruden. Hon hade blivit hitlurad till sin gamla hemstad av sin blivande make. Det blev en god lunch med mycket skratt. Dagens tema var presenter till henne som var lite "kinky" till bröllopsnatten. Hon fick massor av roliga saker!! Nu är hon välutrustad inför sitt kommande äktenskap :-) Det var en glad och lycklig blivande brud som fick lämna sin hemstad.

Vi har en liten tös hemma hos oss i helgen. Min brors lilla dotter är här på besök. Minstingen och hon har varit på bio idag och sett Pettsson och Findus. Vilken succé! Nu är det mys i soffan med kusinerna och lite ostbågar. Imorgon blir det nya äventyr!

6 kommentarer:

Anki sa...

Jag gillade också Pettson och Findus när jag såg den med lilla barnbarnet förra helgen. Ja sängen skall bli vit men resten skall bli syndigt rött och svart. :)

Anki sa...

Ler åt din kommentar hos mej!

Frida sa...

Haha, härligt det lät med möhippa ;)Låter som om du hade en trevligare dag än mig som satt och gjorde prov i nio timmar :P

Åh, film och ostbågar lät inte helt fel. Jag var för trött för film, men däremot satte jag mig och pluggade till tolv, sen somnade jag och sov som ett litet barn. Haha!

Hoppas du får en fin sondag! Vad händer idag?

Ellinor sa...

Åh.. får mig att minnas min möhippa i augusti förra året.. vilken rolig dag.. fick inga kinky presenter dock men det var nog lika bra, så pryd om jag är :-)

ha en bra söndag! kram

purplerain sa...

Imorgon gör jag nått oväntat och mycket modigt för att vara jag. Lägger upp ett foto av mig på bloggen.

Anonym sa...

Å, vad skoj med en möhippa och besök.

Pettson och Findus är två av mina favoriter. Fullkomligt underbara!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam