lördag 7 mars 2009

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av Ayla.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? "Eftersom det var så jävla kallt lät han motorn gå på tomgång för att få upp värmen i bilen."

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Något varmt och lent och mjuk päls undrar vem är det, kan ju inte vara maken, eller... Min hund var det ;-)

3. Vad såg du senast på TV? Morgon-TV i morse. Lite halvtråkigt men en bra frukost fick jag i mig.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? runt 18:00. rätt svar: 18:07

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? En CD med Josh Groban en samlings cd. Låter himla bra. Minsting som smågnolar till någon låt...hon har hörlurar på sig och lyssnar på datorn och det verkar vara bra :-).

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Cyklade hem från stan. Härlig cykel tur!

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Mina döttrar och min man.

8. Vad har du på dig? Mina favvis jeans för dom är sååå sköna, ett bälte, en svart blus och en scarf och mitt fina armband som jag fick av stora tjejen från Thailand och en klocka.

9. Drömde du något inatt? Jag drömmer världens konstiga drömmar.... men för det mesta kommer jag inte ihåg dom :-)

10. När skrattade du senast? Nyss, skrattar ofta och älskar det. Minstingen fick mig till ett riktigt gott skratt vid middagen. Tack för den min älskade minsting den kommer jag att skratta länge åt!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Är i köket så jag ser ett skafferi och ett kylskåp och en frys och massor av tända ljus. Ett vitrinskåp med lite softig belysning och glasburkar med lite smått och gott i.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Njae...men när jag tänker efter så har jag sett en riktig konstig sak eller rättare sagt en skum sak...men med tanke på de inblandade så sparar jag den till mig själv. Sorry!

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Helt ok!

14. Vilken var den senaste filmen du såg? Hmm, kommer inte ihåg vad den heter men den var bra ;-) En thriller, har en viss kärlek till dom.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? Tror inte att jag skulle köpa något speciellt. Jag skulle bjuda hela familjen på en underbar semester som var ett riktigt äventyr för oss alla.
Kanske jag råkar köpa ett hus i Provence eller i Italien, vem vet...

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Gillar inte att simma på djupt vatten!

17. George Bush? Och...

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Dom är färdiga redan och döpta, mina två töser och mina läppar är förseglade om deras namn :-).

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Inte på heltid för jag njuter av våra fyra fantastiska årstider här i Sverige. Jag skulle gärna kunna bo borta i ett par månader.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen messan! Så kul vi ska ha nu :-) party!? Tar gärna emot en kram också.

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?

Lena
Anki
Helena
Merja

Åhhh, vad jag längtar efter era svar :-) Stor kram

8 kommentarer:

Anki sa...

Har antagit den.

Merja sa...

sv: TACK du goa vän.
Skönt att må bättre.
Klart jag antar utmaningen.
Ha en underbar kväll.
Kram

Anonym sa...

Wow det var en bra utmaning och du klarade den galant! TAck snälla för info... ;) Hoppas du får en trevlig lördagkväll, vännen! Kram Anna

Anonym sa...

Det skulle vara toppen skoj om det skulle gå fixa någon gång... Tänk vad vi skulle surra...
Har jag inte blivit utmanad än... Kram Anna

Anonym sa...

Kul att läsa din utmaning!Jag tror nog att "himlen" är ett kul ställe! Det bästa är att vi kan glimta himlen här och nu...

Kram Annelie

Anonym sa...

hej vilka underbar svar !!!!! . Charlie.

Lena sa...

Utmaningen är antagen :-)

Anonym sa...

Det var trevligt att göra den utmaningen ...men var är nr 18?
Kram anna