onsdag 4 mars 2009

Kärt återseende när det som bäst behövs

Tänk när man träffar en vän som betyder så mycket i precis rätt ögonblick och när man som bäst behöver det. Då vet man inte om man ska skratta eller gråta.

Det var precis vad jag gjorde idag träffade min absolut bästa killkompis genom tiderna och den här gången blev det skratt och massor av kramar och vi bestämde tid för en lunch. Längtar efter den lunchen för det var alldeles för länge sen vi sågs. Vi har alltid haft kontakt och haft många intensiva perioder och sen blir det lite lugnt men nu är det dags igen för en ny intensiv period.

Allt var som om vi hade pratat igår men det är så det ska vara med en bästis, det bara fungerar och det finns hur mycket som helst att prata om, det tar liksom aldrig slut, vi blir aldrig färdiga.
Vi kommer aldrig att bli färdiga, utan vi kommer alltid att hålla kontakten med varandra resten av livet för vi vet så mycket om varandra och har delat så mycket tillsammans både glädje och sorg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt! Det låter toppen trevligt att få träffa en mycket kär vän! Hoppas att du fått en härlig kväll med ett stort leende på läpparna! Kram Anna

HELENA-RUTAN sa...

Kul! :) Hoppas lunchen är snart då. :)

P.S. Tänkte bara tala om att jag är lite dålig på att skriva svar på kommentarer i den andra personens blogg. Det blir oftast att jag skriver en kommentar med svar i min egen blogg..

Lisbeth sa...

Det är härligt att ha en bästa vän :-)