söndag 1 mars 2009

Att handla underkläder...

...är inte alltid det lättaste. Det finns så mycket fint i bomull och spets och det lyfter och trycker upp och ner och ihop ibland. En del pushar up och andra heter Balconette osv...

Men så kommer man till det där med storlek speciellt i en bh. Vilken storlek har jag? Hmmm, är inte riktigt säker för det varierar ganska mycket beroende på modell och i vilken affär jag handlar. Det är nog så att jag skulle behöva en personal shopper när underkläder ska inhandlas :-) Är ni bra i den här djungeln?

4 kommentarer:

Ellinor sa...

Vet inte var du bor men här i krokarna (stockholm) finns en kedja som heter Change och där man får väldigt bra hjälp med storlekar och att prova. Dessutom väldigt bra priser... det som gör att jag går dit är att de har stora kupstorlekar och inte bara upp till C som vissa affärer har om man vill ha nåt snyggt..

Lisbeth sa...

Usch för att köpa BH, jag kräver så stor storlek i BH så det kan bara jättesvårt att hitta, men det har blivit mycket bättre sortiment i affärerna nu senaste åren tycker jag.

Det som är tråkigt är att det inte finns så många ställen där man kan köpa i olika storlekar på trosa och BH.

har man DD eller E kupa som jag har så är det inte kul

Lena sa...

Nä nä *skrattar* handla underkläder och framförallt bh är inte min grej alls. Handlar på Gekås och Lindex, använder fortfarande amningbh ibland när man inte hunnit tvätta.
Så det är tur att man har sitt på det torra för sexig är man inte ;-)
Kram

Frida sa...

Ja, det är verkligen svårt. Det är så olika vad man har för storlek beroende på märken och modeller också. Ofta brukar det finnas personal som kan hjälpa dig..
Såg att någon skrev att handla underkläder inte är dennes grej. Att handla underkläder är verkligen min grej :) Haha, kan aldrig få nog! Och jakten på den perfekta bh:n fortsätter... :P