onsdag 1 april 2009

Vilken underbar dag!

Idag är det vår, solen strålar och det är ljumma vindar och så länge det ljust ute nu sen det blev sommartid...det gillar jag. Idag när jag tittade i rabatten så hade några röda tulpaner kommit upp. Det är vår det!

Dagen har gått i ett och jag är riktigt stolt över mig själv:-) Jag har cyklat fram och tillbaka till mitt jobb och sen har jag cyklat till sjukhuset i ett jobbärende fram och tillbaka. När jag kom hem från jobbet var det dags att ge sig iväg till MS-skolan och då beslutade jag mig för att gå dit och hem och så blev det. En härlig promenad i strålande sol!

Fick lära mig något nytt och positivt på MS-skolan idag. Dom som har MS har 10% mindre chans att få cancer gäller alla typer utom hjärntumörer och unrinblåsecancer. Intressant och positivt!

13 kommentarer:

Trasdockan sa...

Härligt med en skön dag!! MS-skola? Nu blev jag nyfiken!! Vad är det? Är det i NHRs regi eller vad är det?

Anonym sa...

Härligt! Imorgon så härmar jag dig och cyklar till sjukhuuset istället för att ta tunnelbanan.

Var rädd om dig

Kraaaaaaaaaaaaam

Anonym sa...

Det låter som något vi ska inrikta oss på! De positiva sidorna!
Sitter här och snörvlar... förkyld i näsan och i halsen. Undra om jag har någon röst i morgon... Det blir nog ett litet inlägg om det...
Så härligt det låter att vara ute och cykla! Här går det att cykla om du kryssar fram mellan isfläckarna!
Ha det gott! kram Anna

Trasdockan sa...

Tack för infon!

Du är länkad :-)

Anonym sa...

Ja, va skönt med vårvärme! Det är livet det!! "Inget ont som inte har nåt gott med sig" får man väl skriva om det där med minskad cancerrisk...bra med kunskap.

Kram, Annelie

Anki sa...

Åh jag som har jobbat hela dagen och så har det varit så härligt väder. Tack själv för dina fina kommentarer. Kram

Anne sa...

Vilket härligt inlägg att läsa. Man kan riktigt känna vårvärmen stråla emot en. Själv missade jag tyvärr att vara ute i det fina vädret idag eftersom jag jobbade.

Eller ja, tyvärr ska jag väl inte säga. Barnen njöt i alla fall i fulla drag av vårt pysslande och donande nu när vi ska göra bordsteater av den Fula Ankungen.

Ha det gott och joppas det vackra vädret håller i sig för imorgon ska jag ut i skogen med barnen och det är alltid lika härligt att sitta där under träden och lyssna på fåglarna och fika.
//Anne

merja sa...

Låter helt underbart :)
Här kommer inga blommor upp på ett bra tag, finns fortfarande snö på gräsmattan.
Hoppas du får en bra dag idag.
kram

Ellinor sa...

Nu är kontraktet skrivet. Känns toppen :-) Tack själv för dina kommentarer på bloggen. Uppskattar dem verkligen! Ha en mysig dag! kram

Cattis sa...

Hej igen...min whiplashsskada fick jag när vi var på väg till Köpenhamn på bröllopsresa, den resan tog slut i Ljungby då vi blev påkörda framifrån av en bil som kom i ca 70-90 km/h o vi stod stilla...det var 05, så de är nåra år sen nu..man vill ju kunna säga det hade kunnat blivit värre..jovisst...men det gör ju inte det som är nu mindre besvärligt egentligen..men man blir ödmjuk o tacksam på ett annat sätt..Ha en bra dag.

Gissan sa...

Visst e det våååår...!!!
Gick förbi ett gäng tussilago häromdan. Det du! Ett lika säkert vårtecken som Tranorna...
SÅ skönt när det är ljust och lite varmare. Blir sugen på trädgården...
Ha en underbar dag i solen.
Kram Gissan

Ayla sa...

ställer samma fråga som Trasdockan.. MS skola?? jag gick en variant på sjukhuset här i Malmö där vi var ett gäng både nya o gamla med MS. Vi samlades och fick en massa information av läkare under några gånger men sen fortsatte vi under en period att träffas som grupp. Själv hoppade jag av efter några gånger, blev för mycket "sjukdom".... jag vill liksom fokusera på allt det som är bra :) även om det inte alltid är så lätt...

Lena sa...

Det är så underbart ute nu. Älskar den här tiden :-)
Visst är det mycket lättare att ta sig ut och röra på sig när solen skiner!
Hoppas du har haft en härlig dag!
Kram på dig!