torsdag 16 april 2009

Utflykt med fart...

När dottern kom från skolan idag bestämde vi att vi skulle åka iväg till bibban och på en loppistur. Vädret var helt underbart och det passade perfekt för en cykeltur. Tyckte och trodde jag i alla fall...

Då kommer dottern med det bra förslaget: Mamma vi tar EU-moppen! Självklart gör vi det, svarar jag.

Sagt och gjort så letade vi upp en gammal hjälm, utan visir och sen bar det iväg i full rulle i staden. Hon kör inte direkt sakta så jag hade fullt sjå att hålla i mig och jag såg inte mycket av staden heller då tårarna sprutade på mina kinder och en och annan insekt hälsade på mig i ansiktet också :-) Undrar vem hon ärvt dom här rallytakterna efter??

Böckerna blev återlämnade och vi hann med ett par loppisar också. Mina ögon är illröda och det ser ut som jag gråtit hela dagen men gud så kul det var :-) Det måste vi göra om snart igen, min älskling!

Nu har vi fixat och ätit en god middag moppeköraren och jag. Speghetti och köttfärssås med en god sallad till och massor av parmesan, mums!

13 kommentarer:

merja sa...

SV: Visst är det dåligt att inte kunna ta 2 saker samtidigt, iallafall när det gäller att bara skriva ett recept, förstår att de inte kan ta 2 saker om det tar lång tid, men ett litet recept??
Jo, har haft lite mycket att göra, försäljningen går inte sådär jättebra på tradera, finns så mycket konkurens av svartsäljarna, de kan ju hålla lägre priser för de skattar inte.

Vilken härlig dag ni haft, hoppas du hittade något fint på loppis.
Natti natti

din dotter sa...

haha, kan tänka mej er två på moppen!

ps. roligt det blev idag då med vår överaskning..... :P

puss!

Anonym sa...

Det var verkligen en händelserik dag för er! Det låter ju hur trevligt som helst!
Här har vi spenderat en hel dag på stan i Skellefteå! Barnen är supernöjda eftersom de fick varsin ny cykel! själv är jag supernöjd eftersom maken har köpt två vår jackor till mig! Så jag är så tacksam! För det behövde jag! En lång svart och en kort röd som jag även kan använda till sommar jacka!
Hoppas du får en skön kväll! Kram anna

Soffie sa...

låter som en härlig dag för er,
må så gott

Anonym sa...

Sv: Visst var det härligt med påsklov! Det ÄR härligt med påsklov! Sen saknade jag internet, men deppade gjorde jag inte! Hade säker hur många funderingar som helst under påsken, men de blev inte nerskrivna alls när jag inte hade startat datorn.
Mitt meddelande till omvärlden fick jag ut på bloggen tack vare min far hade en dator med sig, men där ville jag inte uppta datortid när lillasyrran och lillebror stod och hängde över mig. Inspirationen flödade inte direkt då... ;)
Ha det gott, vännen! Kram Anna

Anonym sa...

Sv: Det blir nog lite pimpelfiske om vädret tillåter. Vi ska ut till havet och kika i Furuögrund. Annars blir det säkert en massa cyklande av barnen och en massa rättning av nationella proven... Ett måste innan måndag!
Kram Anna

Lena sa...

Låter som en riktigt mysig toppendag. Tänk, jag har inte åkt moppe sedan jag själv körde när jag var 15. Ungarna har haft vanliga moppar och jag vågar verkligen inte åka med dom. Mc har jag däremot åkt en hel del.
Köpte du något på loppisarna?
Kramar

Anonym sa...

Moppeåkning, du är en tjej i min smak.
Kram Charlie

Anne-Lie sa...

Men vad är det jag läser en rallybrud med en spätta bak hihi. Ja jag såg det hela inför mitt inre.

Förstår att du haft en härlig dag.
kram på dig vännen

Anonym sa...

Kul ni hade, du och moppe-dottern!! Gjorde mig en bild av er där ni susade fram genom stan...

Var loppisarna trevliga?

Kram Annelie

Brunetthella sa...

Hej hej!

Hittade hit av en slump faktiskt.
Såg en liten Irländs vattenspeniel på bild i ett tidigare inlägg och vill passa på att promota min syster som har kennel. Hon har tre gossingar. Kolla gärna hennes sida om du vill: www.brownclown.se

Skön blogg du har! :)

Anonym sa...

Å gud vad häftigt. Yeah- vilken toppendag!

Kraaaaaaaaaaam

Lena sa...

Ha ha. Vad roligt det låter! Härligt! Det lät som om ni levde. Om du förstår vad jag menar nu? :)

Kramar