söndag 26 april 2009

Jag tränar...

inte för att komma i form till beach 2009 utan för att jag vill orka och fixa min vandring på Klosterleden. Min pilgrimsvandring. Egentligen skulle jag och dottern ha genomfört den redan förra sommaren men på grund av en del händelser så blev det inte av. Nu ska det bli av!

Jag vill verkligen kunna orka att genomföra det här för min egen skull. Jag får helt enkelt ta det i min egen takt och hoppas att tröttheten och karusell huvudet håller sig ifrån mig då. För göra det det ska jag göra oavsett vad som än händer.

Idag har jag varit ute och gått i 2 timmar i raskt tempo och när jag kom hem blev det ett Yoga pass. Har ett bra program som jag kör efter och idag hittade jag en DVD som jag helt glömt bort att jag inhandlat en gång i tiden. Minnet kanske inte är det bästa :-).Den får det bli imorgon. Nu ska här tränas!

" Livslust är att alltid
ha kommande projekt
i ögonvrån"

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt ni ska få det på pilgrimsvandringen, du och dottern! Ska läsa mer om vandringen när jag har tid! Spännande. Bra att du tränar! Ät mycket också så du orkar...Tycker din kämparanda är strong.

Jag vill också vandra...någongång...blir nog...bara mina fötter pallar...

Hoppas vovvepromenaden var skööön!

Kram kram

Tant Brun sa...

Å vad härligt, jag förstår att du gärna vill genomföra denna vandring. Det är något speciellt med pilgrimsvandring. Själen får en välbehövlig genomgång. En inre resa.Det ska bli roligt att höra om din vandring sen.
Kram på dig pilgrimskompis
Bibban

Hanna sa...

Du är duktig, själv är jag i ett läge då jag knappt tar mig ur sängen...

Vad är det för typ av yoga du gör?

Anki sa...

Vad mysigt med en pilgrimsvandring, det är sådant som förgyller livet. Beach 2009 är inte så himla viktigt det finns så mycket mer vettigare saker i livet att göra. Kram

Anonym sa...

Å, vad du insirerar mig. Jag är i så dålig form att det är inte sant MEN det bästa med det är att det går att bli bättre.

Att vandra låter helt super. Älskar det mycket mer än att springa.

Heja, heja du!

Kraaaaaaaaam

Anonym sa...

Åh vad jag beundrar dig! Här tränar jag bara för att hålla mig på bra humör och en del för att hålla mig i form. Men vad är en 45 minuters promenad i rask takt mot dina två timmar? Nada! Så jag böjer mig för överheten och följer dig troget här på bloggen för att höra hur det går! ;)
Hoppas att dagen varit bra! Vi har varit en sväng till Malå och hämtat husvagnen och sen har det varit lite vårstök hemma i solen!
Ha det gott! kram Anna

Anonym sa...

Sv: Japp det blir i september vi kör upp den igen. Men först ska det mysas i sommar!
Visst var det en stor insjö! Den har varit större, men det var först idag som jag kom på att ta foto på den! Det är så skönt att se snötäcket minska drastiskt! För det har det verkligen gjort i helgen!
Hoppas du får en skön söndag! Kram Anna

Anne-Lie sa...

Vad duktig du är som har satt ett mål och kommer att genomföra det. När ska ni gå pilgrimsleden??

Se till så du har bra skor, för om skoskav börjar komma blir det ingen trevlig vandring.

Vad skönt att voffsingen mår bättre, stackarn med tratt ivägen för allt.
Sköt om dig
Kram

Lena sa...

Låter härligt men jobbigt, men det som är bra för själen är nog också bra för kroppen :-)
Hoppas du haft en mysig helg!
Kramis

HELENA-RUTAN sa...

Spännande! :)