söndag 5 april 2009

Såå fint väder och såå trött

Eftersom det var så otroligt vackert väder igår så var jag ute hela dagen. Det blev en långpromenad och en fika på ett supermysigt fik. Fiket är ett torp som ligger nästan mitt inne i centrum och man sitter i en gammeldags trädgård med ett växthus och rabatter och äppelträd runt omkring. Det känns som man sitter på landet långt ifrån stan. En härlig känsla!

Tulpan utanför vårt hus.
Var inne på en loppis också och det blev ett vackert silverfat som fick följa med hem den här gången. När kvällen närmade sig och min man hade lite andra ärenden då gick jag in och la mig på sängen i gästrummet för att läsa och vila lite. Somnade tydligen som en stock för jag blev väckt av minstingens stämma som sa: Mamma ligger du och sover?
Jag svarade: Nä, jag bara vilar mina ögon.

Det var en skön och välbehövlig tupplur. Inte för att jag blev piggare snarare tvärtom :-). Somnade i soffan igår som en stock igen :-).

12 kommentarer:

Anonym sa...

Att vara ute är både välgörande och energislukande!
Här sitter jag i solen!!! Har du hört! Det skiner en vacker sol idag! ska lägga ut lite vårbilder från norrland i kväll!
Ha det gott nu, vännen! Kram anna

Therese sa...

Vilka härliga bilder! Skönt att vila i bland :).
Må så gott.
Kram

Anki sa...

Fina bilder! Tack för kramen!

Anonym sa...

Vilka fina tulpaner!! Trött är jag med...en tupplur på dagen kan vara så välgörande, även om man går ner i varv och nästan blir tröttare av den...Ja va varmt vi hade igår :)

Kram Annelie

Vilsen sa...

Tack vännen...
Önskar dig allt gott, och en skön dag
KRAM

Anonym sa...

Å, vilka fina bilder och så härligt du haft det. Att vila ögonen är guld värt ;-)

Tant Brun sa...

En tupplur är inte dumt, då hämtar man ny energi.Härliga bilder
ha en fortsat skön söndag
Krama/Bibban

Gissan sa...

Ja visst var det riktigt gott väder igår. Inte riktigt lika bra idag. Det blåser som fasen. Men men..den är runt knuten, sommaren ;)
Kram Gissan

Lisbeth sa...

Jag har tänkt att försöka spå andra senare när jag känner mig lite säkrare på vad korten vill och betyder,är just nu inne i en läroperiod :-)

Frida sa...

Haha! En klasiker..."Jag vilar bara ögonen." :) Låter som en underbar dag! En bild på silverfatet kanske? Hur går det med mood boarden? Hoppas du haft en fin söndag!

Lena sa...

Jag har kikat runt lite på din blogg. Vilka fina foton du har tagit!
Njuter så av din tulpan. :)

Mvh Lena

merja sa...

Men så kul med silverfatet ni hittade på loppis, snart börjar storsäsongen för sommarloppisar, dags att börja fynda. Kul.
Kram