fredag 17 april 2009

MS tröttheten

Jag vill så mycket men orkar så lite. Det får mig att bli så arg ibland och idag är en sån dag. I mitt huvud har jag så många roliga saker jag så gärna vill göra men just nu känns dom övermäktiga att ta itu med trots att det bara handlar om roliga och positiva saker. Frustrerande...ja, det är det.

Just idag känns det som jag har blyklumpar i mina ben och mitt huvud är som en karusell och det värker lite här och där. Idag känner jag att jag har MS.

Men...jag ger mig inte. Min envishet är bra att ha i många lägen men den förstör nog också för mig, att jag inte vilar när jag skulle behöva det som mest. Det är så svårt att hitta lugnet och att vila när det finns så mycket roliga saker att göra. Det är så svårt att vara en trött person när man egentligen är en väldigt energisk person.

Idag tänker jag inte ge mig utan nu ska jag iväg till Blomsteraffären och köpa blommor och sen ska här planteras för fullt. Det blir en påfyllning på må bra kontot för mig!

9 kommentarer:

Trasdockan sa...

Nickar lite för mig själv. Jag kan på riktigt säga att jag förstår hur det känns! Upplever samma sak nu.

skrivanne sa...

Samma här...just idag! Kram Anna

Under förvandling sa...

Det måste vara en styrka att du har den där envisheten, gott!! Lyssna på kroppen bara...men det gör du ju! Jag tror, som du, att om man känner glädje i något så ger det energi. Så ha det så kul med dina planteringar.

Trevlig vårhelg! Kram Annelie

Vilsen sa...

Ta hand om dig, vila och bli bra igen...KRAM och en till...

Maria Byström sa...

Du är fantastisk! Och blommor är en av de saker som får mig att må riktigt bra.

Vi är helt suveräna båda två tycker jag som har så mycket driv i oss. Hurra!!!! Och heja!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Anne-Lie sa...

Men vännen förstår att du har jobbiga dagar, men det är då du ska tänka på gårdagen då du flög fram på en EU-moppe och gladde en hel del människor.

Vad mysigt att börja plantera.
Imorgon mår du bättre ska du se.
Ha en härlig kväll och helg.
Kram på dig

Therese sa...

Beundrar din envishet. Vad stark du är!!
Vad rädd om dig och ha en trevlig helg.
Kram

anna sa...

hej, hittade din blogg av en slump men bokmärkte den genast. Jag kommer hänga här ofta! Jag har ju inte MS, men har haft svår cancer, det är också ett ok att bära, även om jag är frisk nu! Hoppas att du får många bra dagar nu framöver och inte bara trötta dar´.

anna sa...

hejsan, jo jag är friskförklarad nu, men jag bildar knölar som andra får finnar. Så jag får operera bort knölar och undersökas varje år, då tar skräcken tag i mig igen. Men någonstans är jag ändå tacksam, för jag har lärt mig njuta av livet på ett annat sätt. Hur går det för dig?