lördag 25 april 2009

Blandade känslor..del 2

När jag klev av tåget så väntade maken och dottern på mig. Kram och pusskalas blev det så klart! Härligt att vara hemma igen efter tre toppendagar borta. Tusen tack, min stora dotter!

Sen väntade det som jag verkligen hade blandade känslor inför. Vi åkte raka vägen för att hämta hem vår hund som har opererat bort sitt öga och legat på inlagd på Djursjukhuset. Frågorna var många... Hur mår hon? Hur ser hon ut? Har hon ont?

Det blev ett kärt återseende. Både hon och vi blev så glada att se varandra igen. Det rann många tårar på våra kinder.

Lilla dottern gillar inte otäcka saker så hon hade lite svårt att titta på henne men det kommer gå över med tiden. Visst ser det lite otäckt ut eftersom man ser stygnen som ska tas bort om 2 veckor. Hennes päls kommer att växa ut vid ögat så det kommer inte synas speciellt mycket.

Nu väntar ett par veckor med tratt och antibiotikakur och just nu har hon morfinplåster som lindrar hennes smärtor.

Att hon har tratt det hör vi!! Det dunkar och smäller hela tiden och en del möbler är flyttade :-) Lite drogad av sitt plåster är hon också.

Det viktigaste är att allt det här är över nu och att hon slipper ha smärta i sitt öga. Tänk att det finns en del som behåller ögat enbart för utseendets skull trots hundens smärta!!??

Nu väntar solen på mig och enögda hunden!

9 kommentarer:

Jessica sa...

Lille vän.. Stackarn.. Tratt är inte kul..

Under förvandling sa...

Skönt att det är gjort nu då med ögat. Gott att hon inte har ont sen!

Kram

Ellinor sa...

Vilken fantastisk familj er hund har! kram

Ulla sa...

Vilka härliga du verkar ha haft det i Stockholm. Och bra kontakt med sina barn är mycket föräldrarnas egen förtjänst. Vad skönt att hunden mår förhållandevis bra. Hoppas du haft en skön dag i solen. Jag har suttit ute liiite för länge och bränt mig på axlarna.

anna sa...

så bra att det gick att operera, men stackars liten. Hoppas hon blir bra snart.

skrivanne sa...

Åh lilla vännen! Visst är det skönt att återse sin älskade lillvän?!
Hoppas att du haft det skönt i dag!
Här har vi haft kalas och släkten hälsat på!
Har faktiskt fått en spikmatta som ska testas i kväll!
Ha en toppen fin kväll nu! kram anna

HELENA-RUTAN sa...

ojoj.. Stackarn. Men det är ju bra att hon slipper ha ont sen.

lillapluffs sa...

Åhh vad skönt att höra att det gått bra m vovven. Ett öga mot att slippa smärta låter som logiskt resonerat. Dock tänker inte alla så...

KRAM

Maria Byström sa...

Åååååååå, lilla vovve. Kan bara säga at ni tog helt rätt beslut att operera. Å, när djuren behöver tratt skulle jag verkligen vilja att de kunde förstå människospråket så att man kunde förklara att det bara är tillfälligt och för dess eget bästa.

Det kommer att bli bra. Djur är sådana överlevare och kommer vänja sig med att bara se på ett öga. Och det kommer inte synas så mycket när pälsen växer tillbaka.

Djur ska aldrig lida och jag har själv varit med och tagit beslut att avliva en älskad fyrtassare av ren och skär kärlek. Er vovve kommer snart att vara trattlös och kunna vifta på svansen i många år till.

Ut och njuta och pussa vovve i masor. Och tillåt dig själv att vara ledsen med. Man älskar ju sina djur sååååååååååå mycket.

Kraaaaaaaaaaaaaam