måndag 6 april 2009

Tänk vad en...

...promenad efter jobbet kan ge ny energi. Känner mig pigg som en mört och fanns det en måndags nattklubb öppet här i stan, det kanske det finns som jag inte vet om... om det är så, JAA, då skulle jag gå dit direkt!

Nu får jag helt enkelt dra på stereon på hög volym och dansa i mitt vardagsrum istället!! Med mig själv...för dom andra i familjen tror säkert jag är tokig. Men jag älskar att dansa och som tur är så vet dom om det och är vana och de tror inte jag är tokig...bara lite :-).

14 kommentarer:

Frida sa...

Åh så härligt lät. Dansa, bara dansa! Älskar när man får sådan där energi!!
Vad blir det för påskpresenter då?
Här har det också varit underbart väder, men tyvärr har dagen enbart bestått av skola.. men snart blir det lite ledigt (inte för att man någonsin är ledig på riktigt när man är student :P.

Anonym sa...

Det verkar som om du har musiken i dig precis som sonen... Speciellt i kväll! kram anna

Lena sa...

Visst är det härligt att bara dansa ibland :-) Ungarna skäms och tycker jag är pinsam när jag får sådant "stollaryck" men det får de ta ;-)

Idag har det blåst lite här men solen har lyst, igår var det grått och mulet. Myggorna kom fram i lördags när det var jättevarmt ute. De, humlor, flugor, fjärilar och t o m en nyckelpiga samsas i naturen och man får verkligen vårkänslor.

Ha en go kväll!
Kramis

Trasdockan sa...

Åh vad glad jag blir av att läsa att du mår så bra och är så PIGG! Dabsa lite för mig med! Jag dras med min enorma trötthet men hoppas på lite hjälp av läkaren på onsdag. Börjar dock bli ganska van och tänker inte på hur trött jag är. Låter kanske konstigt men det gör väl allt som har med MS att göra ;-)

KRAM

Anonym sa...

Du låter glad, härligt! Ja en promenad kan pigga upp, konstaterade jag oxå ikväll. Nu sitter jag i böclkerna igen...tidspress med...

En MS-dag kan väl vara bra för ökad kunskap om vad Ms är.

Må gott!! Kram, Annelie

Trasdockan sa...

I början så kändes det ju en hel del. Men om man tycker att det gör för ont så kan man lägga spikmattan i sängen så den blir mer följbar och så kan man ha på sig en tunn tröja. Jag har nog ganska hög smärttröskel så jag är kanske inte rätt till att säga hur ont det gör. Men jag tycker absolut att du ska prova om du får möjlighet någon gång! Ha bara tröjan på dig! Och det bästa är ju att du kan gå av precis hur fort du vill!

Ha det gott dancing queen!

Therese sa...

Dansa på du! Att man kan uppfattas som lite tokig bjuder vi på!:)
Kram

Trasdockan sa...

Roligt att höra att du ska prova! amn vet ju inet om det hjälper en förrän man provat. Haha ja ha du jacka på... kan lova dig att du inte känner något alls då. Min 6åring låg på den med tröja på och kände inget.

Jag tror jag låg i 30 minuter idag. Efter en stnd känner man sig bara varm och avslappnad.

Lena sa...

Att dansa med sig själv går alldeles ypperligt. :)
Fast här hemma har jag lite tur, än. Min dotter är bara fem år och älskar när vi sätter igång och svänger på oss.

Må så gott! :)

Anne-Lie sa...

Godmorgon!! Vad härligt att få vara så där galet tokig ibland och bara shaka loss hela kroppen.

Ha en bra dag.
kram

Ellinor sa...

Nu ligger lägenheten ute på hemnet. Lite pirrigt! Hoppas du får en mysig påsk! kram

Anki sa...

Du missade att ge adressen till John Blund han hittade aldrig mej!

purplerain sa...

Jag hade följt på direkten. Ja inte i kväll, är trött. Men igår hade jag DANSAT som en toka.

Tesstamente sa...

Dansa på och gör det gärna på gatan:-) Älskar att se sån enegi!