torsdag 23 april 2009

Full fart

Just nu har jag en liten vilopaus före kvällens middag. Annars har det gått i ett!

Idag har vi, dottern och jag strosat runt i Gamla stan och inne i centrum och vädret är helt underbart. Någon speciell shopping har det inte blivit utan mer att bara gå och titta och njuta. Stockholm är underbart så här på våren med vattnet och allt folkmyller.

Förmiddagsfikan intog vi på en mysig uteservering, härligt! Lunch blev det på första bästa ställe för då var jag trött och hungrig och bara var tvungen att få i mat i mig. Det blev NK. Rimmad lax med stuvad potatis, det var mums det :-)

Missade att ta med mig stegräknaren...den skulle jag haft idag för det har nog blivit ett antal steg misstänker jag och det känns så i benen också :-)

Har ni det bra?

7 kommentarer:

Anki sa...

Åh nu blir jag avundsjuk jag älskar att strosa omkring i Gamlastan, Stockholm är en underbar sommarstad med allt vatten och fina byggnader. Jag var visserligen där i söndags men det blev inte så mycket sightseeing. Jag såg Globen, Tina Turner, Fantomen och hotellrummet (inga baktankar nu. Sedan på måndag morgon var det ju bara frukost och den långa färden hem igen för Fantomen skulle jobba på kvällen igen. Jag hade gärna stannat!

Anonym sa...

Må gott! Kram Annelie

Ulla sa...

Vad härligt det lät med att strosa i Gamla stan. Stockholm är en fin stad och speiellt på sommaren. Jag har oxå njutit av solen och värmen idag. Jag tror t.om att jag bränt mig liiite.

Ulrika sa...

Hej! Vad roligt du får ha det och njuta. Underbart!

Anonym sa...

Jag är rätt trött efter att ha varit hela eftermidddagen på universitetet men annars är allt bra. Ska slänga mig i soffan och gosa med Lavendel :-) kraaaaaaaam

purplerain sa...

Åh vad härligt det låter. Längtar så tills det är min tur att trampa på gatorna i Gamla stan. Ha det så jätte jätte bra. Kram!

lillapluffs sa...

Älskade Sthlm, inget är som Sthlm.
KRAM