söndag 26 april 2009

Explosion

Igår rensade jag i mina badrumsskåp och slängde gamla saker som hade gått ut för ett antal år sen... I del förpackningar fanns det inget kvar i heller. Varför har jag sparat det, kan man ju undra :).

Hittade ett litet hårspray med glitter i som säkert någon av döttrarna haft för ett antal år sen. Provade lite på mig själv på skoj. Skulle nog inte gjort det för det hakade upp sig och trycket ökade i flaskan. Hjälp vrålade jag!!

Som tur var så var minsta dottern hemma och hämtade en burk med lock på och slängde i sprejen i och sprang ut. På vägen small det till och locket flög av på burken, allså en liten explosion.

Som om inte det räckte så hände det igen utomhus denna gång. Nu small det ordentligt! Den här gången slängde hon iväg allt och sprang in. Herregud, hårsprayer är farliga för messan! Tack min älskade dotter för att du räddade mig från explosionen!

7 kommentarer:

Soffie sa...

hua det va tur ni hann få ut den,
bra med rensning ibland,jag kollade genast om jag hade nån sån men det fanns ingen som tur va,
sov så gott

Tant Brun sa...

Oj så det kan bli. Skönt att rensa, har tänkt att jag skulle göra det nån gång här framöver. det är skönt när det är gjort faktiskt.
Godkvällkramar Bibban

Anonym sa...

Fantastiskt bra gjort av dottern som fick ut den...Kan bara tänka mig allt glitter om den hade puffat inne...
Här fortsätter det att lysa, vacker vårsol denna morgon! Nu är det bara att bita tag i den slitiga veckan och komma levande ur den! ;) Nej det blir inget extremt. Jag lägger ju enbart utvecklingssamtalen under kontorstid... Visst hör du vilka fantastiska föräldrar som ställt upp på detta i tre år!
Ha en toppen dag! kram Anna

Cattis sa...

haha..lr så ska man inte säga..men det där var en sån sak jag själv skulle lyckas med..i mars bloggen har jag ett inlägg som heter städerskan..läs det om du vill..
låter spännande med vandringen..det är nåt jag skulle vilja göra..typ fjällvandra..men som sagt..omständigheter gör att man inte klarar av det...
ha en bra måndag..C yaa..

marielle sa...

Men oj, hur kunde det där hända? Vad hemskt :-(
Jag håller med om att man har en massa tomburkar och flaskor som bara skräpar i badrumsskåpen.

Anonym sa...

Oj, vilken grej. Livet är lustigt- man vet aldrig vad som väntar, liksom... skönt att ingen kom till skada iaf. Och rensa badrumsskåpe är det bästa som finns och sedan fylla på med nya grejjer. Jag älskar att köpa nya duschgel, krämer, lotions, shampoo och tvålar som luktar gott.

Kraaaaaaaaam

Anki sa...

Det där var ju farliga grejor du skall nog akta dej för glitter i fortsättningen. Kram