måndag 19 oktober 2009

Min helg

Helgen har rusat iväg. På lördagen var jag och stora dottern på stan för att köpa presenter till svärsonen som fyllt år. Vi inhandlade även en present till kvällen eftersom vi var bortbjudna på middag. Något fika hann vi inte med...fick bli en korv med bröd på stående fot istället.

Hem och snabbt göra iordning oss sen iväg på middag. Vi blev bjudna på så god mat! Förrätten var mozarellaost och soltorkade tomater inlindade i Parmaskinka som hade varit i ugnen ett tag. Visst låter det gott! Huvudrätten var färsk lax och räkor med hemmagjord pasta och god sås till. Sen blev det en supergod efterrätt också, så klart :). Älskar efterrätter! Till all god fick mat fick vi goda viner också. Gissa om vi var mätta och lyckliga när vi åkte hem.

Söndagen blev det lite extra sovmorgon och sen ut i det vackra vädret. Tog mycket kort på lite allt möjligt. Vi var ute hela dagen och var och fikade på ett litet smultronställe här i stan. När vi kom hem ramlade jag ner i soffhörnan och där låg jag resten av kvällen tills det var dags att flytta till nästa ställe, sängen. Somnade som en stock med ett leende på läpparna!

Hur har er helg varit?

20 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Här var helgen bra!

Har dock ont i kroppen, öm på alla mina "problemområden". Vet du vad det kan bero på? Läkaren sa en gång att det kan ömma när det läker, men har du haft detta nångång..?

Bibban sa...

Min helg har varit så bra , jobbat men gosat med barnbarnet en hel del mellan arbetspassen...så himla mysigt. ser ut som du haft en fin helg du åxå.. Kram Bibban

fashionhaggan sa...

så hungrig jag blev nu, det lät väldans gott det där

Jennie sa...

låter som en bra helg :)

Sussi sa...

En riktigt händelsefull helg :-) Dom brukar ta musten ur dom bästa hihi

Hade tyvärr ingen marmelad på men dock smält smör och ost

Ha en trevlig kväll
Kramisar

Lilly Lee sa...

Ja jag har ont i huden där jag är som mest domnad, samt att det sticks lite. Känns inte som vanligt, har inte kännt detta förut... Man blir så jäkla stressad när det är nåt nytt, och då blir det andra också värre..
Fick nyss en riktig yrselvåg, höll på att ramla kull...bara det inte är ett nytt skov, nu när man inte vet om man är gravid eller ej..blä..så lägligt..

~●Helena Pettersson●~ sa...

Hej! Kul att du vill vara med i min tävling! :D
Kram på dig!

Lilly Lee sa...

Ja man kan ju hoppas ;-) fast jag borde inte ha känningar på det än egentligen.. men man vet ju aldrig ;-) Får hoppas på det ist för det tråkiga.. :-)

Anonym sa...

Åh det låter helt fantastiskt... Här har dagarna betats av allt eftersom! Här har flitighetens lampa lyst*! i morgon ska jag jobba och det hoppas jag ska blir riktigt trevligt!
Ha det gott älsakade vän!
Kram Anna

Barnens Hjältar sa...

Låter som en härlig dag!
Kram och ha en fortsatt fin kväll

soffie sa...

mmm va mycket gott ni åt ,
hemmagjord pasta har jag aldrig ätit var det väldigt degigt;O)
har fått för mej att det är det bara?
ha en go kväll

Cece sa...

Min helg har varit helt strålande! I lördags först kontinental frukost (alltså kaffe och kaka) hemma hos ett par goda vänner. Sedan ut i skogen för att dricka medhavd kaffe och äta bullar och fota höstlöv. Söndagen befann jag mig hos mor och far en sväng och sedan på kvällen blev det tacos och film. Känner mig med andra ord nöjd med helgen =)

kramar om

Daniel sa...

Låter toppen Messan!! Blev sugen på mat när jag läste om allt gott ;)

Här har det också varit en bra helg med fint väder. En tur ut i skogen och sedan en brunch på det.

Jag läste inte ditt inlägg förrän nu så jag kan ju konstatera att det börjar närma sig helg igen!! =)

Merja sa...

Hej vännen.
Jag mår rätt bra, har bara inte haft motivation att blogga.
Vilken härlig helg du haft, underbart, blir smått avundsjuk :)
Om du finns på Facebook så leta upp mig där.
Är mera där än jag bloggar då det inte tar lika lång tid att hälsa på hos alla vänner.
Kram

Ellinor sa...

Hehe.. mamma-glad kan förvandlas till mamma-ledsen om världen känns orättvis.. jag har gått från att aldrig gråta till att haka upp mig på minsta lilla.. det är rätt jobbigt ibland faktiskt.. framförallt för min söte man som måste vara så väldigt mjuk och snäll för att allt ska vara bra :)

Malin sa...

Din helg verkar ha varit jättebra!! Så skönt att kunna sätta sig till dukat bord ibland!! Ha en fin tisdag! Kramiz m

tess sa...

Tack för din kommentar. Så klokt och tänkvärt. Ja det är många tankar som fyller en och det är så svårt att hinna med... sig själv men jag stjäl ju den tiden än så länge. Det ska bli bättre.... när vårdbidraget kommer... när de nu kommer.

Hoppas du får en fin dag //tess

Anonym sa...

Har varit trött till tusen. Ut till huset en sväng i lördags och matade fåglarna. Det var oerhört många olika sorters fåglar där.
I söndags kunde jag inte röra mig så mycket, för min rygg ömmade en hel del. Både jag och min man var hemma i lägenheten och vilade oss.
Det var ändå inte roligt att vara ute för det var så slaskigt.
Idag har vi dimma hos mig så det är alldeles vitt ute. Jag följde inte med ut till huset. Det finns inte så mycket jag kan göra där förrän det blir dags att sätta upp gardiner. Vi ska måla väggar och så först.
Ha en skön Tisdag
Kram
Margit(maxelonia)

Vicky sa...

Vad skönt det låter!
Själv har jag varit på utflykt. Intet så dumt det heller, men inte känner jag mig utvilad :)

messan sa...

Hej Margit!

Jag hoppas att din ömmande rygg gått över nu. Vad spännande med all fåglar hos er. Att nyfiket sitta och se på, är lite smått avvis erkänner jag.

Här var det vitt dimmigt idag med. En innedag...så du gjorde helt rätt i mina ögon.
Var rädd om dig!