tisdag 27 oktober 2009

Hem ljuva hem

Så tänker jag idag! Det var så skönt att komma hem igen trots att jag bara varit i Stockholm över dagen. Fast egentligen skulle jag stannat kvar men lyckades slippa det :). Varje gång jag får åka hem är jag glad, extra glad! Inte så att jag är otacksam på något sätt att bo på hotell för det kan vara skönt det med. Speciellt hotellfrukosten, eller hur?

När man är borta mycket så värdesätter jag att få komma hem igen, otroligt mycket. Att få sova i min egen säng...utan hund då :) Att äta hemlagad mat och få springa omkring i mysbyxorna hur som helst.

Idag har jag inga tåghistorier att berätta...det var tyst både dit och hem. Faktiskt rätt skönt för ovanlighetens skull :).

Nu ska jag däcka i soffan och se alla bra program. Ser ni på Ugly Betty och hemmafruarna? Det gör jag!!

8 kommentarer:

Blondinpappa sa...

Nej, jag har inte tagit vaccinet än. Jag är ju inte i någon riskgrupp. Eller hur det nu var.

imse sa...

Javisst är det bäst att vara hemma.

Snart dags för de desperata fruarna.

Kram

Lejonkvinnan sa...

Borta bra men hemma bäst :)

Nej jag ser inte på något av programmen längre. Blev lite mycket att följa för jag följer några andra serier. I kväll är det House för min del :-)

Kramar!

Lilly Lee sa...

Ja hemma är bäst =P

Nej jag ser knappt på tv ska jag säga, surfar hellre. Det finns några få saker jag ser, men det blir bara 3-4 ggr /vecka.

Lilly Lee sa...

egentligen vill jag inte prata offentligt om vad som är på "g" ;-) men kanske....

Lilly Lee sa...

din mejladress funkar ej, är det en hotmail? du skrev blogspot?

Sussi sa...

Visst brukar det vara skönt att komma hem.. Hem ljuva hem :-)

Ha det så bra
Kramisar

Paula sa...

Mmm inget är som hemma! Under några år reste jag otroligt mycket i jobbet, både inom landet och till Finland. Jag lovar att det inte är nån höjdare att sitta ensam på Finlandsfärjan...oftast blev det hytten direkt efter middagen, enda stället där man fick vara ifred.
Solen lurades med mig idag, precis när jag var klar med en sen frukost försvann den bakom molnen och sen verkar den ha flyttat någon annanstans.
Kram