lördag 24 oktober 2009

Tusen tack

Jag har fått en utmärkelse av gulliga Madeleine. Tusen tack! Jag blev jätteglad! Tack för all inspiration du ger mig! Jag väljer att skicka den vidare till alla mina bloggvänner. Den är ni värda allihopa!

11 kommentarer:

Hanna sa...

Tack tack!

Ja mandlarna är verkligen toppen.. Om man ska äta dom direkt, eller, iallafall inte spara dom så är det jättegott att blanda chilipulver eller något annat starkt i lite olja och hälla på medan mandlarna är riktigt varma, då suger de in lite av oljan och smaken från kryddorna.. Jag gjorde inte det den här gången för att det nog skulle bli lite väl kladdigt i burken efter ett tag!

Känner mig mer uppåt idag och jag fixar att byta medicin också om det är så. Jag hoppas också tabletterna kommer snart för de verkar vara väldigt bra! Vad härligt att höra att din läkare tror de kommer passa dig, jag ska hålla tummarna! :)

din dotter sa...

mamma, har du fått det där mailet jag sa att jag skulle skicka till dej?! mkt viktigt! :) puss & kram

Barnens Hjältar sa...

De flesta är positiva men en del har dåliga erfarenheter av "praktikanter" med missbruksbakgrund så de vågar inte ta emot några praktikanter längre.

Hoppas du har en finfin dag!!

messan sa...

Hej Min Älskling (dottern)!

Jag har läst ditt mail:) Jag har skrivit ner allt så inget glöms.
Pussokram Love you <3

tess sa...

Ja fast det är ju ändå ett jobb att ha ett annat barn hemma. Alla barn för ju med sig mera jobb som de flesta anser sig redan ha samt att ibland har de ju ett problem med sig,, antingen av social karaktär eller tex ett funktionshinder. Samhället idag är ju tungt som det är för många så jag kan ändå förstå att de blir färre. Men jag hoppas vi ska hitta en familj.

Hoppas du har en fin helg. //Tess

soffie sa...

å grattis till din utmärkelse den är du verkligen värd ,
kram å tack för du ger den vidare:O)

Lena sa...

Trevlig blogg du har!
Titta gärna in hos mig.
//Lena

Barnens Hjältar sa...

Ja, jag tyckte med det var vackert i tragiken.
Hoppas du haft en fin dag!
Kram

Malin sa...

Tack för de värmande orden!!! Jag har inte haft min pappa så länge, men till 100 % så länge han levde! Inte alla som har det så!Kramiz M

Sussi sa...

Visst var sidan med parfymer mycket billigare än i butik! Tänk att man inte vetat om det här förr!! Vad med pengar man kunde ha sparat :-)

Ha en härlig söndag
Kramisar

imse sa...

Du är en go bloggare du!

Kram