torsdag 15 oktober 2009

Jag har bestämt mig!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att ta vaccinationen mot svininfluensan. Jag har haft ett långt samtal med min MS-läkare, världens bästa läkare i mina ögon. Lite virrig ibland:)...men väldigt duktig och kompetent. Jag har stor tilltro och litar fullt ut på honom.

Jag fick många bra förklaringar varför just jag ska ta sprutan. En av dom stora anledningarna är att jag ingen bromsmedicin tar och en riktig influensa ökar risken för ett skov.

Så nu tar jag sprutan. Har ni bestämt er än?

Idag gick jag hem två timmar tidigare...mina kollegor ville inte jobba med snoriga mig:). Näsan har droppat som en kran där packningen är trasig, ni vet. Imorgon fick jag komma tillbaka igen. Snällt, eller hur?

8 kommentarer:

Hanna sa...

Jag ska också ta den. Har varit sjuk större delen av hösten som det är, orkar helt enkelt inte...

Hade tänkt gå idag men var så trött efter min avonex igår så jag tog mig inte iväg.. Möter upp Jocke för lunch i vällingby imorgon och gör det efter det istället! :) Vaknade vid 4 och hade ruskigt ont i kroppen och sen började jag snora, när jag vaknade till liv igen runt halv 9 hade jag båda näsborrarna igentäppta med hoprullat papper.. Ha ha ha..

Tycker för övrigt dina kollegor gjorde rätt som skickade hem dig! ;) Hoppas du får ta det lugnt och krya på dig!

Anonym sa...

Hej och krya på dig. Jag är också en aning snuvig men inte så farligt. Lite täppt i näsan och så. Jag hoppas det inte blir värre. Har inte tid med anledning av flytten. Får hoppas på det bästa. Ett av mina Barnbarn hade magsjuka igår. Men det var full fart på honom idag. Hans syskon verkar att klara sig från det.
Kramis
Margit(maxelonia)

Tessilooo sa...

Hej vännen! va skönt att du kommit fram till ett beslut som känns bra för dig! Jag var å tog min idag. Känns i armen, öm som sjutton! Får se vad som kommer mer, kanske inget. När skall du ta den?

Kram å sussa gott!

fashionhaggan sa...

jag funderar och funderar, nu har jag fått kallelse, eller inbjudan till att ta vaccinet, ,men jag vet inte hur jag ska göra.....

Malin sa...

Jag har varit i valet och kvalet faktiskt, känner mig inte såoroad över influensan, men eftersom jag är vård personal måste jag nog... TACK för piggekramen, den hjälpte mig, så nu sänder jag tillbaka en till dig!! Kramiz

Jennie sa...

jag har inte bestämt mig än ;P men de lutar åt att jag tar den

imse sa...

Man ska göra det som känns rätt för en själv. Och för dig, med risk att hamna i ett skov, är det naturligtvis helt rätt att ta sprutan.
Hoppas snuvan går över snart!

Lilly Lee sa...

Jag ska inte ta den.. jag är sällan sjuk och har tagit ytterst få vaccinationer i mitt liv.. och vill fortsätta med det. Läste även att de gör vaccinet på hajolja, på utrotningshotade arter, no thanks tänkte jag, det vill jag inte stödja..