fredag 9 januari 2009

Min älskade farmor


Nästan jämt kommer saknaden av dig. Jag hade velat sagt så mycket till dig som jag aldrig hann säga. Jag hade velat att du var med mig när jag gifte mig och att få delat så mycket i livet med dig att du fått se mina barn, du försvann ju alldeles så för ung.

Jag älskade dig så mycket mer än vad jag hann säja men jag vet att du vet att jag var ju en tonåring och idag vet ju hur tonåringar fungerar och jag var säkert så också. Hade så mycket du och jag som var osagt och hade du fått levt lite längre så hade vi fått prata ut lite mer. Tyvärr dog du alldeles för tidigt och jag var alldeles för ung för att berätta hur mycket du betydde för mig.

Farmor: Så mycket underbara stunder och vilket helvete vi har delat du och jag, det bestämde vi ju redan då att vi ska alltid dela allt och det gör vi ju nu, eller hur? Jag vet att du finns här hos mig och jag är hos dig och jag känner verligen att du är hos mig och det är huvudsaken. Jag vet att vi förstår varandra och att du finns här varje dag, det är det viktigaste.

Jag har din målning i vår matsal och även om vi inte där varje dag så går jag alltid in kollar så att du är där. Du hänger där på din målning och jag ser hur vackra dina bruna ögon är.

Du med dina bruna vackra ögon och det har gått vidare i vår generation

Tänk om, om vi hade fått lite mer tid du och jag, så mycket roligt vi hade haft och så mycket vi kunnat prata om...Allt jag hade velat sagt till dig...och allt jag hade velat att vi fått uppleva tillsammans med dig här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Å, vad fint skrivet. Får tårar i ögonen...

Anonym sa...

men så du måste älskat din farmor !!!! Jag blev bara så ledsen . ni måste havt en underbar kontakt. bästa hälsningar Charlie.

Angelica sa...

Tackar så mycket..:)
Bra att du tar och promenerar :)
Väldigt fint skrivet om din farmor. Ja man kan verkligen känna hur de är närvarande trotts att de man älskar har gått bort.
Min mor gick bort i somras 24/6.
Som tur var så listade hon ut att jag väntade barn och hon blev verkligen glad. Men hon fick inte se honom tyvärr.
Men hon har nog kanske smygit hit från vart hon nu befinner sig och kollat iaf :)

Kram Ha en bra lördag

Söstra di sa...

Det bästa är väl att ni fortfarande har kontakt och att hon kan hjälpa dig... du är ju aldrig ensam.

kram på dig

messan sa...

Hej Maria!

Tackar! Jag får också tårar i ögonen, snyft.

messan sa...

Hej Charlie!

Vi hade en mycket speciell och unik relattion, synd att hon försvann så ung.

messan sa...

Hej Angelica!

Känslan av att de är närvarande har jag alltid, det känns som om min farmor håller koll på mig :-) Och det får hon så gärna göra!
Din mamma har säkert tittat in hos er också :-)Hon är säkert nyfiken på dig och dina barn.
Krya på dig och ta hand om dig idag!
Kram

messan sa...

Hej Söstra di!

Är så glad att hon håller lite koll på mig. Ensam är jag aldrig :-)
Kram till dig