lördag 3 januari 2009

Födelsedagskalas och en så cool stund med minstingen

Idag har hänt massor hos messan, en familjemedlem fyller år så vi har sjungit...en del sjunger nu också. Vi har ätit god mat och tårta och firat hela dagen både ensamma och med gäster och vi firar än och kommer att göra det ett tag till.

Det bästa idag var i allafall när jag och den yngsta dottern fick se Top Gun, jag har sett den ett antal gånger men det har inte hon, kanske av förståelig anledning, åldern. Vi såg och vi pratade om 80-talet, om allt och jag berättade om hur mitt liv såg ut då och musiken och hon hade givetvis åsikter om kläderna så jag berättade om hur coola vi var då :-) . Jag har ett skåp i vår bokhylla med en massa gamla skivor och kasettband :-), där letade och letade vi och till slut hittade vi ett kasettband med Top Gun musiken från filmen så den gick här ett par timmar idag.

Det bästa idag var att höra en 15-åringsbetyg på 2009-talet säga att filmen var bra, den var cool, jag gillar den och musiken! Det är coolt!

4 kommentarer:

skrivanne sa...

Förstår hennes känsla över filmen! Den är riktigt nostalgisk för mig!
Kram anna

messan sa...

Hej Anna!

Hennes känsla var så härlig att se och upleva och att höra alla kommentarer och jag försökte förklara min nostalgikänsla för henne så gott man kan :-)
Kram messan

Maria Byström sa...

Å, vad underbart! Vilken härlig dag!

messan sa...

Hej Maria!

En toppendag!
Kram