söndag 11 januari 2009

Frisk luft

Jag riktigt längtade efter frisk luft efter gårdagens innedag. Maken och jag begav oss på en rundtur och först hamnade vi i vår fina stora kyrka, där satte vi oss ner en stund och bara njöt av tystnaden och givetvis så tände jag ett ljus, det ingår liksom. Var skönt med en paus för mig, var lite småyr och trött i benen.
Sen hamnade vi på stadens bibliotek där maken hittade två böcker som ska bli hans kvällslektyr. Jag lånade inget den här gången, har massor av olästa böcker och tidningar här hemma.

Nu är vi hemma igen och i ugnen står en sockerkaka med hallon i, den ska ätas till vårt försenade eftermiddagsfika eller kvällsfika, Mums!
Ska nog sätta mig och se filmen Sex and the City nu. Gäller ju att passa på när den finns här hemma om inte annat för alla snygga kläders skull :-)
Vad har ni gjort idag?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh idag har det, som du, varit en utedag. Efter en veckohandling tagit fram fyrhjulingen och skotern, skjutsat barnen på bobarna. Trevligt men lite kallt i blåsvädret! Sen har det varit lugnt! härligt att bara sitta och ta det easy! Ha det gott! kram anna

messan sa...

Låter som en underbar dag ute i friska luften! Blåste här också men annars väldigt skönt.
Har sett filmen nu och vilka kläder dom har, inga vardags outfiter direkt ;-)
Ha det gott du med.
Kram

Anonym sa...

Åååå, massor. Från fredsmöte till Lavendeltitt :-)

Åååå, den där sockerkakan låter ljuvligt. Det finns faktiskt inget bättre n hembakat. Kraaam

messan sa...

Hej Maria!

Hembakt är bäst! Snart får du komma hem och fika hos mig eller när ska vi gå på modevisning i strorstan??? Snart...hoppas jag.

Så kul med Lavendel, är så glad för din skull :-)
Kraaam