tisdag 3 januari 2012

Längtar jag efter nu...

Bild lånad på nätet.
...tulpaner i mängder. Dom känns så våriga och krispiga. Krispiga är rätt ord när dom är precis nya och fräscha, då är dom verkligen krispiga :). Idag står på schemat att köpa mig några buketter. Vita och ljusrosa vill jag ha.

Igår var jag och yngsta dottern och fikade. Vi hade en jättemysig stund tillsammans. Det var skönt för både henne och mig att ha den stunden för oss själva. Ni vet det där med girltalk...;).

Nu väntar en ny dag på oss och jag drar ut på tulpanjakt!
Vad gör ni?

6 kommentarer:

ansepanse sa...

härligt med tulpaner :) men jag väntar lite med dem eftersom jag har en amaryllis som alldeles snart slår ut och så har jag en julgrupp på vardagsrumsbordet :)
jag har tvättat idag
kramar

Lilly Lee sa...

Ja tulpaner är vackert :-) Här händer inte mycket, är riktigt komatrött idag och det är grått och blåsigt ute.

paula sa...

Jag lider med dig, förstår vilken sorg du går igenom. Jag har förlorat två pälsklingar, samt flera katter som också varit mig kära. Tyvärr är det nackdelen med djur, men så småningom kommer de vackra fina minnena att ligga överst i ditt minne. Var det helt oväntat? jag skickar en varm tröstekram och tänker på dej

soffie sa...

å va vackert med tulpaner, hitta du några idag?jag köpte med en bukett till mina föräldrar på julafton , idag städade jag bort alla tomtar men ljusstakarna å stjärnorna får va kvar nån vecka till, må så gott

MyStory sa...

Åh, tulpaner är så underbara! Jag har jobbat fem timmar sen har jag tvättat. Nu sitter jag och spelar Wordfued på min nya iPad :-)
Kram

Zandra sa...

Åh älskar tulpaner!