torsdag 12 januari 2012

Här är jag i MSsidans tidningJag fick för ett tag sen förfrågan om jag ville vara med i MSsidans tidning och jag tackade ja med ett stort leende. Blev bara så glad att just jag fick frågan för då vet jag att det jag skriver har betydelse för andra precis som jag hoppats på när jag startade min blogg.

Det var underbara Sara som hörde av sig hon skulle skriva ett reportage om sociala medier och deras betydelse. Ni ska få se mer om hennes fina reportage.

Det var jag och tre av mina superfina MS kollegor som hamnade i tidningen. Visst är det kul!

Vi fick frågan, Vad betyder bloggen för dig med tanke på MS?

Mitt svar blev "Jag började blogga dels för att skriva av mig, dels för att de bloggar som fanns var så dystra så jag ville skriva för de som har MS eller andra kroniska sjukdomar på ett positivt sätt. En positiv inställning gör livet så mycket enklare och roligare! Jag har fått många nya vänner som jag har träffat genom bloggen. Det är så kul med bloggen och det gensvar jag får."

Ha en fin kväll alla ni fina!
Njut livet är här och nu. 

12 kommentarer:

Jenny sa...

Men va kul :) kram

Malin sa...

Men oj, vad kul.... våra vägar möts på ännu ett sätt kan man säga! Har inte läst tidningen än, men det ska jag absolut göra NU!!! Kram på dig!

Zandra sa...

Precis det jag gillar med din blogg, du fokuserar på det som är positivt! Vår lilla familj försöker oxå fokusera på det som är positivt, vi har ju varandra och kärlek! Det är så viktigt. Efter att min man fick sin diagnos har vi verkligen lärt oss att ta tillvara på livet och små stunder som förr togs för givet. Som du säger det gäller att leva här och nu:)
Och tack igen för en fin blogg:)

humlan sa...

Stolt dotter!!
Kram, love you!!!

humlan sa...

Stolt dotter!!
Kram, love you!!!

kajsastina sa...

Jätteroligt för Dig. Instämmer helt med att du fokuserar på det positiva och inte på problem, fast jagförstår att det kan vara jobbigt.
:) Stor kram

Barnens Hjältar sa...

Vad roligt :-)

Nu har jag lagt ut en film när Milla går förresten :-) Scrolla ner lite bara. Ha en fin dag!

MyStory sa...

Jag läste om tidningen på en blogg och beställde en prenumeration så jag fick min första tidning igår. Såg att du fanns med i den och tyckte det var jättekul!

paula i pörtet sa...

Jag är glad att jag får leva i denna tid då sociala medier gör att det blir lättare för oss som av olika anledningar inte längre är ute i arbetslivet att få lite sällskap och social tillvaro. Det betyder mycket för mig, både min hemsida och även Facebook har blivit ett forum som jag använder. Dock inte att skriva, men där följer vi våra vuxna barn, ser deras aktiviteter och håller oss ajour.
Hoppas du får en givande helg, kram

Anonym sa...

Åh så skoj!! :) Det var verkligen en trevlig nyhet!
Hoppas att du mår gott vännen! Här har jag genomgått första ryggmärgsprovet i den nya MSstudien! I morgon är det sista bromssprutan och på onsdag ska det vara första behandlingen! Spännande!!!
Önskar dig en fantastisk helg!
Kram Anna

soffie sa...

men å va roligt du skriver så himla bra, kramen

Att vara någons fru sa...

Men vilken bra grej! <3