torsdag 5 januari 2012

TrettondagsaftonKommer ni ihåg förra året vid den här tiden hur mycket snö vi hade? Jag kommer ihåg att jag skottade snö nästan varje dag. Den här vintern har det inte blivit så mycket av den varan:). Idag är det trettondagsafton. Ska ni hitta på några festligheter hos er? Här blir det en lugn och skön kväll med god mat.

Min tulpanjakt slutade med 2 buketter med vita och ljuslila tulpaner och så fick en rosbukett följa med hem också. Gillar rosorna mycket eftersom de står så fina och fräscha länge.

Nu står på schemat att träffa en av mina kära vänner. Tjejsnack ni vet :).
Tjingeling på er alla!

7 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Underbart med blommor, och jag köper ALDRIG själv bukettblommor att ha hemma! Som tur är har jag en man som kommer med blommor 3-4ggr om året ;-) Älskar ljusrosa/vita rosor och nejlikor i olika färger!

Idag händer inget specieltl alls, vet inte ens vad det blir till middag! ;-) Tror det blir mer mys här hemma imorgon faktiskt, då maken är hemma, han jobbar ju idag.

Ha en underbar helg!

ansepanse sa...

jo det är så fint med fräscha blommor i vaser :)
Sv: jo, jag kramar mina fina små fyrfotingar varje dag
styrkekramar till dig vännen

MyStory sa...

Så underbart med blommor! Jag ska gå ut och äta middag i kväll tillsammans med en av mina närmaste vänner. Det ska bli jättetrevligt :-) Önskar dig en fin kväll!
Kram

soffie sa...

men å va vacker bukett rosor!härligt att träffa din vän ,det ska jag med göra nu vi är ett gäng tjejer som ska iväg å lyssna på Etype han kommer till stan:) kramen

Barnens Hjältar sa...

Ja här blir det samma. Lugn middag hemma med familjen och god mat :-)

Jenny sa...

Inget speciellt idag, har jobbat. Men i morgon fyller mamma 75 år så nåt kuligt blir det allt. Kram kram

Sussi sa...

Tjejsnack kan aldrig gå fel ;)

Härligt med lite blomster inne. Skulle jag med behöva. I helgen åker det mesta av julpyntet ut så då får det plats lite blommor..

Förstår att saknaden är stor. Det kommer ta lång tid men det är inte konstigt. Så älskade som dom är..

Kramisar