torsdag 27 oktober 2011

Drömmar & kransarnyss regnat...

Idag är en grå dag här hos mig. Har knappt sovit nåt alls inatt utan natten har mest bestått av mardrömmar om döskallar... Idag skrattar jag bara åt det för vet ni varför...dottern och jag var iväg på Cheap Monday rea igår :). Ni vet väl hur deras märke/taggs ser ut, det är just döskallar och nu var det så att hon handla massor av plagg allså många döskallar:).

Tänk vad man lägger ihop saker och ting när man sover gott. Drömmer ni mycket?

Just nu har jag kottar på tork som snälla dottern plockat till mig det ska bli en eller kanske två kransar så nu fattas bara mossan. På dagens schema står allså mossplockning och massor av frisk luft. Ha en toppendag alla ni goa!

9 kommentarer:

Susanne sa...

Kram från mig,,min blogg har en liten paus men jag skriver lite på min låsta blogg,,,sänder dig en inbjudan om du har lust kan du hälsa på,,,Ha en bra dag...Kram Susanne

ansepanse sa...

nej, på sistone har jag inte drömt något alls, det går i perioder lite
vad kul med lite pyssel :)
här är det också grått och disigt idag
kramar

Anonym sa...

Jag drömde i natt att jag var på vinden i mitt gamla barndomshem. Jag hade min dotter med mig och vi röjde som bara den där uppe. Det var broderade dukar och material till osydda sådana.
Det var julsaker, leksaker, Babykläder och andra kläder. Det är otäckt för det är så verkligt för mig. Jag kan se hur jag går omkring däruppe och plockar.
Vi la sakerna i svarta plastpåsar som vi sedan skulle slänga.
Det känns som om det kommer att hända något. Kan inte komma ifrån det hela.
Det är grått och trist till tusen här hos mig också.
Jag blir också sugen på att göra något när jag läser vad du pysslar med.
Nu önskar jag dig en bra dag.
Kram
Margit(maxelonia)

Lilly Lee sa...

ja jösses, drömmar. ja jag drömmar alla möjliga sjuka saker som jag sällan kommer ihåg ;-) men de jag komme rihåg försöker jag att tolka med hjälp av en bok, och ska säga att många gånger stämmer de!

Jenny sa...

Härligt med frisk luft. kram

Barnens Hjältar sa...

Hoppas din dag varit bra med :-)
Sov gott!

Sussi sa...

Nä, tyvärr kommer jag väldigt sällan ihåg vad jag drömmer. Vet inte om jag sover för hårt eller för lätt. Trist för jag hör andra berätta om sina tokiga drömmar medans jag inte har nåt att komma med. Tråkigt att det gjorde att du knappt kunde sova..

Kramisar

My sa...

Nja inte värst mkt drömmar, som tur är :) Kram

soffie sa...

usch stackare ,hoppas du får en bättre natt i natt, jag har sånna nätter då jag drömmer jättemycket å läskigt å har svårt att somna om då:( roligt med rea för dottern å det märket gillar mina tonåringar med, kram