lördag 1 oktober 2011

Äppel & trädgårdsfix & återvinning
Härlig lördag och mys i trädgården. Herregud vi har äpplen i massor. Igår åkte vi till vi till tippen med tre stora säckar med äpplen...helt knasigt när barnen knappt får frukt på dagis och i skolan ingenting.

Knäppast av allt när jag såg att det en låg en massa snygga lerkrukor på tippen men man får inte ta det räknas som stöld det är dom nya reglerna och man filmöverbevakad....helt knäppt tycker jag. Jag tog iaf med mig 8 snygga lerkrukor med mig hem man får ju chansa lite ibland :). Återkommer om det blir något straff för mig:). Jag kommer åberopa reglen om återvinning!

Kramis till er alla

3 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Tack!! Här är strålande vackert väder nu men vi har suttit inne i konferenssal hela dagen. Det har dock gått bra. Nu slappar vi på rummet jag och Milla innan det är dags för middag :-)

Marie sa...

Härliga äppel bilder!
Jag tycker man
Kunde göra en uppställnings plats på tippen där man kunde lägga saker som är hela o fina som man tröttnat på. Där kunde den som ville plocka med vad dom ville. Det vore väl bättre fär miljön.
Jag tycker inte du ska få straff utan istället ett miljöpris!!

Hoppas du har en lika fin höstdag som vi har! Kram

kajsastina sa...

Vackra bilder på äpplen! Har plockat hos dottern och efter dagens korta stavgångspromenad gör jag just nu äppelmos. För några veckor sen följde jag med den till Ekerö musteri med 80 kg äpplen. Jättegott med äppelmust. I affärerna finns det nästan inga svenska äpplen, vilket är konstigt. Dottern brukar lämna ett träd fullt med äpplen till fåglarna. Jag har haft bloggpaus två veckor för att bli bättre i svanskotan. Hoppas du har det bra - det verkar så då jag läser dina fina inlägg.
Trevlig fortsättning på den fina hösten!
kram