fredag 4 november 2011

Fredagsmys och behov av vilaMina blombuketter som förgyller helgen. En i vardagsrummet och en på köksbordet.

Tjingeling på er alla!

Äntligen är det fredag och helg igen. Precis vad jag behöver just nu då sista tiden har varit alldeles för mycket av allt, mest tråkiga saker tyvärr. Ibland blir det så vare sig man vill eller inte, säger som Mark Levengood det är bara att bryta ihop och gå vidare.Ett skönt sätt att tänka tycker jag :). Visst är det oftast så att allt kommer på en gång och sen är det lugnt ett tag. Nu väntar lugn och ro och att landa i en del saker sen bara mysa med nära och kära.

 Ikväll har vi ätit en underbart god middag, en försenad födelsedagsmiddag med Lax, pressad potatis, romsås och massor av sallad mumsigt! Till efterrätt provsmakade vi olika praliner som jag köpt i en supermysig liten affär. Nu väntar IDOL i myssoffan:). Vad myser ni med?

Förresten såg ni Carina Berg flyttar in hos Jesper Parnevik? Han och hans familj är verkligen värda det här som han jobbat på med golfen och lyckats. Guud vilket hus det är och vilket läge. Såg ni hans walk in closet såå stor och deras sovrum på 250 kvm, så härligt med de stora fönstren med havsutsikt. Undrar hur fruns garderob såg ut:)?
Säger som Carina Berg sa...mitt hus är som din garderob fast lite mindre då:)!


Önskar er alla en mysig och lugn fredagskväll!

2 kommentarer:

Skogsviola sa...

Jag myser med en kall öl tillsammans med maken efter en trevlig kväll med provning av italienska viner tillsammans med goda vänner i SRF (synskadades förening) här i Borås. Vi har hållit på i tre år nu och det är väldigt trevligt. Men av någon anledning blir man törstig efteråt. Beror det på vinet eller den raska promenaden genom stan, månn tro?!

ansepanse sa...

ja, det var otroligt stort men varför vill man ha ett så stort hus, vi har ett hus på 120 kvadrat och det räcker mer än väl
kramar och en fin helg