måndag 3 oktober 2011

Livet är här och nuDet är viktigt att påminna sig själv lite då och då att livet faktiskt är här och nu. Varje ny dag som väntar är livet, vårt liv som vi själva kan påverka till en stor del. Vi kan välja att tänka positivt och fånga dagen göra det bästa av just den här och de andra dagarna.

Idag har jag gått en riktigt lång promenad och spanat in den vackra hösten som nu visar sig från sin vackraste sida med alla färger och dofter.Det är en fånga dagen känsla för mig. Nu väntar storhandling på mig...inte lika skojigt men jag är glad att jag kan göra det själv:).

Fånga kvällen nu:)!

6 kommentarer:

Jenny sa...

heeeej där är du ju. Hur är det med dig? Här bra, fullt ös med nytt jobb och träning. Jättekul. Ska dock operera armen om en vecka, det lagom fram emot den smärtan. kram kram i massor

soffie sa...

mmm så tänkvärt du skriver idag och vilka vackra bilder, kram

Barnens Hjältar sa...

Tack tack, du har vackert rosa tema du med idag :-)

kajsastina sa...

Vackert och tänkvärt både text och blommor. Att njuta av stunden är en träningssak. Det känns genom din blogg att du gör det. Du lyckas förmedla till oss andra på blogger.
Ha en skön forts på hösten1
kram

Sussi sa...

Låter härligt! I morse när jag gick på prommis med Doris så regnade det färggranna löv på mig.

Kramisar

Skogsviola sa...

Tack för uppmuntrande morgonläsning! Här går tvättmaskinerna idag och solen skiner, så det går nog att torka ute. Och maken fyller år och det är kanelbullens dag! Ha det gott!