onsdag 21 mars 2012

Underbar härlig vårdag



En present och en sak som råkade följa med hem.

Dagarna går så fort nu får känslan att inte hinna med alls. Det är ju liksom tusen saker man vill göra, eller vad säger ni? Det jag fokuserar på är träningen och vilande min MS välmående och den där trötthet ni vet och skoj saker. Min stegräknare är med mig hela hela tiden. Vi slår rekord varje dag...hon och jag. 

Idag så kom solen fram och det blev så där ljummet...som det är när det är riktig vår och det är det nu hos oss...officiellt :). Jag passade på att köpa nya ute blommor, penseér. De jag planterade för ett tag sen har växt massor och klarat sig från nattfrost med till min stora lycka.Visst är det så att man ska ha lite tur med:)? Kikade på stora fina Lavendel och Rosmarin idag som jag tänkt plantera ute men tror jag väntar lite...men snart så är det dags att sätta dom. Vad tror ni om att plantera dom nu? Kan man det eller är det för tidigt?

Ikväll var jag och dottern inbjudna till en ny affär som öppnar i vår stad. Det var mingel och champagne och en massa fina kläder...dit går jag igen.

Har fått en present eller flera...eftersom jag fyllt år för ett tag sen. En av dom var det gosiga läppglanset och läppennan från Bare Minerals. Den funkar på mig jättebra efter den allergiska reaktionen jag fick efter min ansiktsiktsbehandling. Vet inte om det beror på att det 100%  mineralprodukter eller om det är nåt annat i men jag är jätteglad att det funkar så bra och det är ju huvudsaken att den funkar.

Men hur har ni det? Är nyfiken på vad ni gjort? Så nu får ni berätta.
Varma kramar  



22 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Tack för fin kommentar hos mig i mitt Blogghem!
Jag har kollat lite i din blogg, den är jättefin.
Jag har också kommit i kontakt med sjukdomen MS.
Idag har jag prommat två gånger, cyklat en. Fixat trixat. Kramar! ♥

Mia sa...

Åh vad härligt det är att läsa dina positiva ord! Jag blir så glad av dom och jag unnar dig verkligen den här känslan av lite ysterhet i våren! =))
Kram på dig finaste du!

Anonym sa...

vad härlig din dag verkar ha varit. Det är så mysigt med värmen. Jag var själv på promenad idag, hoppas jag har styrkan till en i morgon också. kram på dig. nu ska jag sova.

Äppelblom sa...

En liten kvällshälsning till dig och hoppas du får en riktigt fin vårdag imorgon och att du ger dig tid att njuta!
Kram

LyckligaPraliner sa...

Vad det låter härligt med att kunna plantera. Vi har en meter snö. Smink är något jag lägger väldigt lite pengar på. Jag sminkar mig varje dag med det räcker verkligen länge ändå. Jag har bara jobbat hela dagen och sedan fortsatt med annat som måste göras hemma. Men nu blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon.

Kram Ann-Louise

madelein - mamma till sex sa...

Det är himla häftigt det där hur saker råkar följa med :P
Jag har haft riktiga skitdagar humörmässigt men det släpper nog snart, säkert pms :P

Herr Nilssons Fru sa...

En härlig dag. Jag letade om min stegräknare, men jag kan inte finna den, den är gammal o förlegad o omoderna, får kanske satsa på en ny:)

Idag blir också en fin dag, solen skiner o värmen gott, har just tagit en morgonkaffe på altan. Fick hem min älskling för någon timmme sedan, han sover gott nu efter många timmar i bilen hem.

Elände när man får alergi av saker, smink odyl. Jag är känslig så jag håller mig till samma märke för att vara säker.

Kramiz o ha en skön dag idag oxå

Monkan sa...

Champagne och mingel tackar man ju inte nej till !
Hoppas det är en nice affär :)
Ha en fin dag
kram Monika

Anonym sa...

Härligt med presenter och saker som råkar förlja med :) Vad kul att ni hade så fin dag. Hoppas idag blir lika fin för er!
Jag har min dotter med sin baby på besök. Det är hur roligt som helst! :) Kram

Skogsviola sa...

Jag gillar dina rosa bilder, de andas lite flärd och lyx, något vi behöver ibland! Det roligaste jag gjort den här veckan var allsångskonserten med min kör, solist och musikanter. Väldigt trivsamt och varm stämning. Nu är vi ute i stugan och rustar för helgen när vi får besök av en av sönerna med familj. Och vi är utlovade upp mot 18 grader varmt i Västra Götaland idag!

Carina Sjölund sa...

Det lät som en underbar dag :)

Visst välkommnar vi våren nu!
Vi har solen som börjar kika fram och 9 grader varmt, kan det bli bättre :))
Kramen kära du♥

RackarTuss sa...

Hej!
Dagarna går och livet går upp och ned.

Cece sa...

Åh vad jag mår bra varje gång jag tittar in här hos dig! Din sista mening - den får mig att vilja krypa upp i en stol i solväggen, ha en kopp kaffe i handen och sedan bara prata.

Kramar om!

Mia sa...

Visst är det härligt att våren är här det är nästan som att en helt ny värld öppnar sig. Igår var det premiär för tvätten att hänga ute och lycklig var jag över att bara kunna gå ut med t-shirt och hänga upp den med solen värmandes i mitt bleka vinteransikte.

Önskar dig ännu en härlig vårdag.
Kram

ansepanse sa...

jag har också alltid min stegräknare med (på) mig :) härligt att du slår nya rekord gång på gång :)
jag skulle nog, för säkerhets skull, vänta lite med lavendeln och rosmarinen, bara för säkerhets skull allstå, det vore ju synd om det kom ett bakslag
härligt att ha dig också vännen
bamsekramar och en fin dag till dig

Nina sa...

Jag har fixat lite hemma med tvätt och planerat en del inför nästa vecka. Och funderar på hur vi ska ha i vardagrummet och sovrummet...vi behöver röja upp i hela huset.

Madeleine Berglund sa...

Oooh så trevligt, sådant får alltid följa med hem. :)

kramelikram
Madde :)

Bara Sara sa...

Positiva fina du och vad härligt smink du fått - vårigt och härligt!!

soffie sa...

mmm härlig vår hos mej med idag vi fick sommarvärme på em med temp på 17grader:) i skugganmå gott

Jenny sa...

Jag lyckades få in ett besök på mitt gym idag så jag är grymt nöjd :) kram

Sussi sa...

Härligt att ni slår nya rekord. Min stegräknare har kommit vilse. Vet inte alls vart jag lagt henne ;)

Nu är det full fart mot våren. I helgen kommer utemöblerna ställas ut :)

Kramisar

Camilla sa...

Jag tog också med mig stegräknaren en dag. Var ute och gick i ca, 45 minuter. Kom hem och tittade på stegräknaren....523 steg!!!
Hmm...
Kanske ska köpa mig en riktig stegräknare :)
Kram!