tisdag 22 november 2011

Knoppar i naturen

Nästan alla löv är uppkrattade nu, en härlig känsla när det är klart. Har ni sett det lilla smultronet som verkar tro att det snart är sommar igen:). Det var så fuktigt den här dagen när jag fotade så rimfrosten syns tydligt, superfint tycker jag.

Det blev en liten längre paus från bloggen än vad som var tänkt från början...blir så ibland på grund av olika anledningar.

Visst är det helt fantastiskt med värmen som vi har men naturen verkar inte veta vilken årstid det är för min Lavendel blommar för tredje gången i år och syrénen har knoppar nu:). Stackars dom när det fryser på.

För mig får det gärna vara varmt ett tag till. Jag behöver köpa mig en riktigt varm jacka innan vintern slår till för min favvis jacka som jag haft i flera år pajade dragkedjan på förra vintern...det var dragigt och kallt vill jag lova:).
Kramar till er alla

9 kommentarer:

MyStory sa...

Här har vintern kommit så smått och vi har fått lite snö men idag har det varit plusgrader. Det är ovanligt sent i år och jag tycker bara det är underbart!
Kram

Barnens Hjältar sa...

Här kändes det kallt i luften idag men jag tror vi får vänta på snö ett tag till.

Ja visst saknas middagsinspiration ibland. Tur att man kan hitta idéer hos andra :-)

Marie-Louise sa...

Men det känns lite märkligt nu när det börjar blomma igen... Fast idag hade vi det ganska kyligt idag.

Svar: tack för din kommentar. Jo en kvällspromenad brukar fungera bra men det är ju så himla mörkt nu - tidigt. Förut kunde jag dra iväg till gymmet efter middagen och det fungerade också bra mot suget, men som student hade jag inte råd med gym längre :( Kram

Jenny sa...

ojoj trasiga jackor är trist, kram

ansepanse sa...

nej naturen vet inte riktigt hur den ska ställa sig när det är så milt nu, skynda dig att skaffa den där vinterjackan, kylan kan slå till när som helst
bamsekramar

soffie sa...

jag vill med att värmen ska vara kvar,har aldrig känt mig så pigg någon höst och jag är nog som den där smultronblomman vill gärna tro att det snart är sommar ,men om bara en månad går vi mot ljusare tider igen härligt, fina bilder du visar kram

Sussi sa...

Det är mitten av november och det blommar blommor fortfarande. Helt otroligt! Förhoppningsvis blir det en riktigt kort vinter och en låååång vår och sommar :)

Jodå, Det shoppades en hel del. Nyfiken på att se hur mycket så fanns det en bild i det förra inlägget :)

kramisar

Framtiden är vår - Ann-Sofie sa...

Tack själv för att du tittade tillbaka! =)

Ja jag blev jätte glad för vinsten! Kommer bli så fint och sen är det så roligt att vinna. :)

Kram! =)

Jeanette Forss sa...

mysigt att allt börjar knoppas igen, men rätta mej om ja har fel... d bådar väl ej gott för våren va?
Lit snö ä nog trots allt int helt fel...nåt som lyser upp detta mörker...:)