söndag 27 november 2011

Advent med julmarknad

Handgjorda små hjärtan.


Idag på första advent har maken och jag varit på två julmarknader. Den ena en stor traditionell med en massa stånd med smått och gott i. Väldigt mycket jul med tomtar och en stor fin kör som sjöng julmusik. Supermysigt!

Den andra en liten på en underbar gård där jag inte såg en endaste röd tomte men mycket fin inredning och en härlig lantlig julig känsla.
Vad har ni gjort första advent? Har det blåst hos er med? Här har det stormat på rejält nästan så att man trodde taket skulle lyfta på huset:).

Dagen har också bjudit på stor och härlig fika med saffransbullar och pepparkaksmuffins och så klart vanliga pepparkakor. En liten glögg med, min favorit chili och choklad den slinker ner så lätt och värmer så gott efter en heldag ute i friska luften. Första ljuset är nu tänt och vi närmar oss jul:).

Nu önskar jag er alla en fortsatt skön 1:a advent! Kram

9 kommentarer:

MyStory sa...

Det blåste en del här med igår men vi hade inte storm. Jag höll mig hemma mest hela dagen och tände första ljuset i min ljusstake både till frukost och till middagen.

Jenny sa...

Jag tyckte allt det blåste ganska kallt här i morse. tjing

♥Framtiden är vår - Ann-Sofie Sojka sa...

Nä det är inte så mycket kvar det! Jag känner mig riktigt sporrad till träning! :)
Kram!

ansepanse sa...

på första advent hade vi full storm med regn hela dagen, en innesittardag var det
bamsekramar

soffie sa...

vila söta hjärtan och så mysigt att varit på julmarknad,vi hade tänkt att gå men det spöregnade så vi hittade på nåt annat istället, vi tog oss en tipspromenad i skogen ,kramen

Sussi sa...

Åhh vad mysigt det lät. Jag ska få kolla en snabbis på Lisebergs julmarknad nästa helg. Jag ska dit med jobbet på lite roligheter :)

Kramisar

Barnens Hjältar sa...

Tack!
Förstår att du är nöjd med dem, Miljöården har masssor av fina saker.

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Första advent firades hos mina föräldrar Monkan och C + min brors familj.....mysigt.

My sa...

Julmarknader är verkligen JUL! Mysigt...
Kram på dig